Băsescu, despre GRAŢIEREA lui Becali: Nu mă gândesc la impactul electoral. Zgomotul depăşeşte limita decenţei

Traian Băsescu nu îl graţiează pe Gigi Becali în scop electoral. Preşedintele a revenit luni cu lămuriri despre graţierea lui Becali, şi a avut şi un atac dur la baronii fotbalului: "Sunt mai zgomotoşi pentru că au bani".

RomaniaTV.net
17 mart. 2014, 11:16
Băsescu, despre GRAŢIEREA lui Becali: Nu mă gândesc la impactul electoral. Zgomotul depăşeşte limita decenţei

Întrebat despre declaraţia recentă că se gândeşte „serios” la graţierea lui Gigi Becali, Traian Băsescu a declarat că la fel de serios se gândeşte şi la alte cazuri, dar nu va ţine cont de impactul electoral în această decizie.

„Nu poţi să răspunzi decât aşa şi mă gândesc foarte serios la Gigi Becali, cum mă gândesc şi la mulţi alţii, sunt mii de cereri de graţiere. Să nu credeţi că doar baronii fotbalului cer graţierea. Ei sunt doar mult mai zgomotoşi pentru că au bani, şi uneori duc zgomotul dincolo de lipsa de decenţă. Mă gândesc serios la orice cerere de graţiere şi cer întodeauna foarte multe date şi judec şi impactul, şi în niciun caz în ceea ce-l priveşte pe Becali sau altă personalitate nu voi ţine cont de impactul electoral, a declarat Traian Băsescu la Adevărul Live.