Băsescu: Poate se reiau lucrările la metrou în Drumul Taberei prin cooperarea dintre soţii Mănescu

Preşedintele Traian Băsescu şi-a exprimat luni speranţa că poate prin colaborarea dintre primarul sectorului 6 din Capitală, Rareş Mănescu, şi soţia acestuia, noul ministru al Transporturilor, Ramona Mănescu, se va reuşi reluarea lucrărilor la staţia de metrou Drumul Taberei.

RomaniaTV.net
26 aug. 2013, 16:15
Băsescu: Poate se reiau lucrările la metrou în Drumul Taberei prin cooperarea dintre soţii Mănescu

„Astăzi, odată cu depunerea jurământului de către dna Ramona Mănescu, am menţionat câteva lucrări care sunt prioritare, în opinia mea. Şi nu vreau să înţelegeţi că am vreo slăbiciune pentru vreo lucrare sau alta din cele menţionate, dar metroul în Drumul Taberei a devenit o calamitate pentru cetăţeni. Poate că, în colaborarea dintre primarul sectorului 6, dl Mănescu, şi soţia dânsului, ministrul Transporturilor, dna Mănescu, vor reuşi să reia lucrările la metrou”, a declarat Băsescu, la Palatul Cotroceni.

Ramona Mănescu a depus luni, la Palatul Cotroceni, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Transporturilor.

„În primul rând, vă felicit pentru numirea în funcţia de ministru şi cred că ar trebui să priviţi la patru lucruri: privatizarea CFR Marfă, absorbţia fondurilor europene, tronsonul Nădlac-Arad, pentru că restul tronsoanelor de la Sibiu sunt în execuţie, şi metroul bucureştean. În rest, vă doresc mult succes şi îmi exprim speranţa că nu veţi mai avea aprecieri de tip Crin Antonescu legate de DNA”, a spus Băsescu, în scurtul discurs susţinut la ceremonia de depunere a jurământului de învestitură la şefia MT de către Ramona Mănescu.