Bat clopote de nuntă! Gina Pistol și Smiley se căsătoresc. „Este firesc să primiți vestea aceasta de la noi”

Smiley și Gina Pistol au hotărât să facă pasul cel mare. La doi ani de când au anunțat că urmează să devină părinți, cei doi au decis să devină soț și soție.

27 apr. 2023, 19:21
Bat clopote de nuntă! Gina Pistol și Smiley se căsătoresc. „Este firesc să primiți vestea aceasta de la noi”

Smiley și Gina Pistol au dat fanilor vestea pe care o așteptau de multă vreme, că urmează să se căsătorească.

„Este firesc să primiți vestea aceasta de la noi, înainte să citiți în presă sau să o auziți de la alții. Dacă tot există această bancă în curtea casei noastre pe care ne-am așezat acum 2 ani și jumătate și am anunțat că vom fi părinți, ne-am gândit să o folosim din nou și când vă spunem că vom deveni soț și soție, pentru că este un moment la fel de important pentru noi pe care ne dorim să-l împărțim cu voi.”, a dezvăluit Smiley.

Citește și Gina Pistol şi Smiley i-au luat prin surprindere pe fani. „Am făcut-o şi pe asta!”

Smiley și Gina Pistol au povestit cum a avut loc cererea în căsătorie și cum au reacționat apropiații lor când au aflat vestea cea mare.

Smiley și Gina Pistol, împreună de șase ani. De doi ani sunt părinții lui Josephine

Cei doi sunt împreună de șase ani, iar în urmă cu doi ani au devenit părinții lui Josephine. Acum sunt mai fericiți și mai împliniți ca oricând și tocmai de aceea vor să fie o familie și oficial.

„Sunt mult mai bogat acum, nu știu dacă mai matur, dar e clar că trăiec cu totul altfel, simt cu totul altfel, parcă totul are un sens. Totul are o însemnătate mai mare, totul este mai intens. Am o bucurie mult mai mare și parcă nimic nu e mai important decât sănătatea familiei mele și timpul petrecut cu familia mea”, a declarat Smiley.

În ceea ce privește mărirea familiei, Smiley și Gina sunt deschiși ideii de a mai avea un copil. „Noi suntem bucuroși acum că am primit-o pe Josephine. Ne simțim binecuvântați și, dacă mai merităm încă unul, cu siguranță îl vom primi cu toată dragostea”, a spus Gina Pistol.

Citește și Smiley, pe scena de la America’s Got Talent. Cum a fost primit de Simon Cowell și ceilalți jurați