Bat clopote de NUNTĂ în showbiz. O brunetă sexy a spus „DA” după numai patru luni de relaţie

O cunoscută brunetă din showbizul românesc a fost cerută în căsătorie de iubitul său. Mai mult, cei doi se pregătesc să devină şi părinţi, dar, spre deosebire de alte cupluri, ţin neapărat ca nunta să aibă loc înainte de venirea pe lume a bebeluşului.

RomaniaTV.net
20 iun. 2014, 14:36
Bat clopote de NUNTĂ în showbiz. O brunetă sexy a spus „DA” după numai patru luni de relaţie

Claudia Pătrăşcanu, alias Claudia de la Sexxy, pare că îşi trăieşte viaţa pe „repede înainte” în ultimele luni. După ce a început pe neaşteptate o relaţie cu Gabi Bădălău, unul dintre renumiţii crai de pe Dorobanţi, cei doi au aflat rapid că vor deveni părinţi. Claudia este însărcinată în trei luni şi jumătate, iar asta l-a făcut pe Gabi Bădălău să pună marea întrebare.

„Gabi m-a cerut de soţie, iar data nunţii a fost stabilită. Va fi înainte de a naşte”, a declarat Claudia pentru Libertatea.

Fostă membră a trupei Sexxy, Claudia Pătrăşcanu, în vârstă de 36 de ani, spune că s-a temut iniţial să-şi anunţe iubitul că îi va vizita barza: „Eram singură acasă când mi-am făcut testul. Nu ştiam dacă să mă bucur sau să intru în panică. L-am chemat pe Gabi şi i-am spus. A început să plângă de bucurie şi m-a mai liniştit şi pe mine. Am o sarcină uşoară, nu am avut greţuri şi până acum şi am luat doar două kilograme”.

Cântăreaţa a povestit că are o relaţie deosebită cu părinţii şi cu sora lui Gabi Bădălău. Cei doi nu ştiu încă sexul bebeluşului pe care îl vor avea. „Nu am putut vedea la ecografie sexul copilului. Eu îmi doresc băiat, iar Gabi – o fetiţă, dar important e să vină pe lume sănătos. O să nasc în decembrie, cel mai probabil de ziua tatălui lui Gabi”, a spus Claudia.