Bat clopote de nuntă în showbiz: Inna a fost cerută în căstorie de Deliric. Cum arată inelul de logodnă

Celebra cântăreață a postat pe Instragram primele imagini cu inelul de logodnă pe deget, iar fanii s-au întrecut în mii de felicitări.

03 ian. 2023, 15:51

Inna a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Deliric! Inna și Deliric vor face pasul cel mare, după o relație ce durează de mai mulți ani, timp în care cei doi au fost discreți cu viața lor personală.

Inna și Deliric formează de mai mult timp unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au apărut în public împreună în 2020, până atunci preferând să își țină relația departe de ochii curioșilor.

Inna și Deliric sunt de nedespărțit de când au decis să intre într-o relație. Ce-i drept, cei doi îndrăgostiți au preferat să fie tot timpul discreți cu privire la viața lor personală, așa că nu au oferit prea multe detalii despre povestea lor de dragoste.

Inna a dezvăluit secretul siluetei sale! Iată cum reușește artista să se mențină în formă

Cântăreața și-a uimit toți fanii de pe rețelele de socializare cu ultima postare din mediul online. Inna a publicat patru imagini, iar în prima se poate vedea inelul de logodnă pe care l-a primit de la Deliric.

Artistul a fost atent să o impresioneze pe Inna în momentul în care a cerut-o în căsătorie, așa că a avut mare grijă să cumpere un inel potrivit, cu diamant.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de INNA (@inna)

Deliric și Inna au reușit să le demonstreze tuturor că povestea lor de iubire este una specială. Cei doi au făcut un pas important în relație și în urmă cu câteva luni, când a fost nași de botez pentru fiul unei prietene. Ceremonia de creștinare a copilului a avut loc în aer liber. Imaginile din cadrul evenimentului au fost de poveste. Inna a purtat atunci o rochie albă și mulată.

Deliric, în august 2022: „Am inelul în minte”

Inna și Deliric sunt împreună din vara lui 2020, iar relația a fost asumată câteva luni mai târziu. Pe rețelele de socializare, aceștia postează adesea fotografii împreună și își fac declarații de dragoste, spre încântarea fanilor. Ambii sunt discreți în ceea ce privește viața personală, însă, recent, Deliric a făcut o declarație cu totul neașteptată. Cântărețul a dat de înțeles că cererea în căsătorie nu se va mai lăsa mult așteptată, având deja o idee despre inelul pe care vrea să i-l pună pe deget iubitei sale.

Cei doi îndrăgostiți se înțeleg de minune, cântăreața mărturisind că Deliric este „iubitul pe care și l-a dorit de foarte mult timp’. La rândul său, artistul pare să-și fi găsit aleasa inimii, căci s-a gândit deja la inelul cu care vrea s-o ceară în căsătorie. Recent, Deliric a fost întrebat dacă a cerut-o în căsătorie pe Inna. Acesta a susținut că nu i-a adresat încă marea întrebare, însă știe deja ce inel îi va pune pe deget partenerei sale. Aceasta este una dintre puținele dăți când rapperul vorbește despre relația sa, preferând întotdeauna să păstreze discreția. „De unde ştiţi că nu am cerut-o? Nu îmi place să fac public treaba asta, dar am inelul în minte, doar trebuie să îmi fac curaj’, a spus Deliric, potrivit cancan.ro.

Ce spunea Inna despre relația cu Deliric

Într-un interviu recent, cântăreața i-a făcut o declarație de dragoste bărbatului pe care îl iubește de aproape doi ani. Aceasta a mărturisit că și-a găsit partenerul de viață la care visa de foarte mult timp.

În ceea ce privește felul în care a fost cucerită, Inna a mărturist că nu este o femeie greu de impresionat. Artista a susținut că întotdeauna s-a ghidat după ceea ce simte, nu după rațiune, dând de înțeles că lucrurile între ea și Deliric au decurs de la sine.

„Mă susține foarte mult. E iubitul pe care mi l-am dorit de foarte mult timp. E un drăguț și mă susține, la fel de mult cum îl susțin și eu pe el. Știu că trebuie sa fii un om special, să îmi atragi atenția’, a declarat Inna la Antena Stars.

Cel mai frumos început de an pentru Răzvan Simion și Daliana Răducanu. Prezentatorul și-a cerut iubita de soție în noaptea de Revelion

Inna şi Deliric nu sunt singurul cuplu sin showbiz care a anunţat că-şi uneşte destinele la acest început de an. Răzvan Simion și-a dorit neapărat să-și ceară iubita în căsătorie în noaptea de Revelion și a așteptat luni de zile acest moment. Și-a planificat cererea până la cele mai mici detalii, iar vestea a emoționat-o foarte tare pe Daliana. Prezentatorul a ales un inel superb cu diamant cu care și-a impresionat iubita, iar după ce ea a spus cel mai hotărât „da”, le-a povestit și fanilor cum s-a întâmplat totul.