Inna a dezvăluit secretul siluetei sale! Iată cum reușește artista să se mențină în formă

Inna are o siluetă de invidiat și fanii ei o întreabă tot timpul cum reușește să se mențină în formă. Artista a dezvăluit ce face ea ca să nu aibă probleme cu kilogramele în plus și să arate așa de bine.

18 mai 2022, 15:46

Inna (35 de ani) a mărturisit că nu ține vreo dietă și nici nu a ținut până acum. Ea a mai dezvăluit că a devenit vegană, nu mai mănâncă alimente de origine animală. În rest nu se abține de la lucrurile care îi plac, indiferent că sunt dulciuri sau mâncăruri mai grase, pâine, paste. Pentru ea cel mai important e să nu le consume în exces.

Pe lângă alimentație, Inna face și foarte mult sport. „Sunt departe de a fi perfectă, dar am și noroc genetic, am și grijă ce mănânc, să fac sport, mișcare”, a spus artista.

Citește și Inna a căzut de pe scenă în timpul unui concert, la Istanbul. Care este starea artistei: „M-au dus la spital”

Inna a spus detaliat cum arată programul ei alimentar dintr-o zi. „Nu țin dietă și nu am ținut niciodată, dar de peste un an mănânc vegan, am grijă la alimentație. Îmi place să mănânc sushi, îmi plac pastele, hummus, legume”.

Sportul nu lipsește din viața cântăreței. Are o viață echilibrată și e foarte atentă să nu întreacă măsura cu nimic. „Nicio zi nu seamănă cu cealaltă, însă, de cele mai multe ori, mă trezesc pe la 9, beau o cafea, mănânc un mic dejun sănătos, vegan, pregătit de cele mai multe ori de iubitul meu, apoi merg la sală să mă antrenez cu Florin Cujbă, pe urmă la Global Records, fie pentru studio, fie pentru întâlniri, îmi vizitez mama și bunica uneori, ies cu prietenii, mă plimb cu skateboard-ul.

Citește și Inna, apariție incendiară pe internet! Pozele au creat o adevărată isterie printre urmăritorii săi: „Prin asta arăți talentul muzical?!”

În unele zile, partea de studio este înlocuită de ședințe foto sau de filmări de videoclipuri sau alte proiecte. Iar alte zile încep devreme, cu un drum spre aeroport, către destinația în care am concerte (pentru că, din fericire, au reînceput) și o parte din zi sunt pe drum, apoi merg la hotel, la soundcheck, mă odihnesc puțin și apoi mă pregătesc de show. Nu mă abțin de la lucrurile care îmi plac, indiferent că sunt dulciuri sau paste, sau pâine, dar nu consum în exces. Plus că fac mereu mișcare, sală, deci țin lucrurile sub control. Dar niciodată nu am făcut o obsesie din numărat calorii sau kilograme”, a mai spus Inna pentru Viva.

Acum e una dintre artistele de la noi care arată impecabil. Însă în urmă cu mai mulți ani, când era la începutul carierei, Inna se cam lupta cu kilogramele în plus.

 


loading...
Partenerii noștri