Bat clopote de nuntă pentru Cosmina Păsărin? Ce spune vedeta despre nuntă și copil: „Ne tratăm relația cu respect”

Bat clopote de nuntă pentru Cosmina Păsărin? Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste și mărturisește că nu se grăbește absolut deloc, preferă să facă pași mici și siguri. Momentan, cei doi nu locuiesc împreună și nu și-au făcut planuri de viitor, pentru că vor să vadă cât de rezistentă este relația.

29 mai 2023, 21:57
Bat clopote de nuntă pentru Cosmina Păsărin? Ce spune vedeta despre nuntă și copil: „Ne tratăm relația cu respect”
Bat clopote de nuntă pentru Cosmina Păsărin?

Bat clopote de nuntă pentru Cosmina Păsărin? Bruneta a oferit câteva detalii și sarcină și a dezvăluit că nu se gândește la asta, niciodată nu a visat să devină mamă. Mai mult decât atât, este de părere că trebuie să aibă un bărbat care să fie cu aceeași lungime cu ea, ca să se poate gândi la planuri mari de viață.

Citește și: Cum se menține Cosmina Păsărin în formă la cei 39 de ani ai săi. Secretul siluetei sale: „Mănânc puțin și des”

Bat clopote de nuntă pentru Cosmina Păsărin?

Sunt bine alături de iubitul meu. Nu bat clopote de nuntă, deocamdată nu. Încă ne cunoaștem, o luăm ușor – ușor că așa e mai bine. Nu locuim împreună, fiecare locuiește la casa lui. În momentul de față, ne tratăm relația cu respect și cam atât. Cât despre un copil, nu este cazul momentan. Important acum este să ne înțelegem noi doi, după aceea vom vedem ce o să urmeze.

O femeie dă naștere unui copil atunci când are pe cineva, are o familie, copiii nu se fac una – două. Eu sunt genul acela de femeie care nu a visat la nuntă și copil. Asta este, dacă nu am soț sau un copil este vreo problemă? Am văzut foarte multe familii cu probleme în căsnicie. Este greu să găsești pe cineva pe aceeași lungime de undă cu tine, nu este ușor, dar, dacă o să fie de la Dumnezeu, bine, dacă nu mergem înainte!”, a declarat, Cosmina Păsărin pentru Click.ro.