Bat clopote de nuntă pentru Nicole Cherry! Artista se pregăteşte pentru marele eveniment

Aceasta a postat recent pe o rețea de socializare o fotografie cu verighete din aur alb cu diamante.

RomaniaTV.net
15 mai 2020, 07:37
Bat clopote de nuntă pentru Nicole Cherry! Artista se pregăteşte pentru marele eveniment

După ce s-a despărțit de fostul iubit care a înșelat-o, artista nu și-a plâns prea mult de milă, iar destinul i l-a scos în cale pe Florin Popa. Cei doi formează un cuplu de aproape doi ani, s-au mutat împreună și deja vorbesc despre nuntă.

Cum şi-a salvat Nicole Cherry cel mai bun prieten de la moarte. Credea că îi va muri în braţe

Recent, artista a postat pe o rețea de socializare o fotografie cu două verighete din aur alb cu diamante. Aceasta a fost întrebată de către fani dacă a zis DA”, însă solista a preferat să păstreze tăcerea

Surse din apropierea artistei au declarat pentru Click.ro că cei doi plănuiesc nunta la anul, mai ales că au primit deja binecuvântarea părinților. Chiar Nicole a dat detalii despre relația bună cu părinții lui Florin Popa. „Mă înţeleg foarte bine cu viitorii mei socri. Pe ai mei părinți, el îi cunoştea dinainte să fim noi împreună….Mă simt bine în compania lor”, a declarat artista.

Nicole Cherry, pe mâna medicului estetician la doar 20 de ani. Ce intervenţie şi-a făcut vedeta

Nicole Cherry are doar 20 de ani şi a ajuns deja pe mâinile medicului estetician. Artista s-a decis să remedieze o problemă care o deranja de mai mult timp.

Nicole Cherry se poate lăuda cu niște forme de invidiat și niște trăsături de care oricine ar putea fi cucerit. Cu toate acestea, vedeta a dat o fugă în cabinetul medicului estetician, pentru a scapa de „gușă”.

Nicole Cherry, primele declaraţii despre iubit. Cu ce se ocupă bărbatul din viaţa ei VIDEO

Ce să-mi faci și mie la față? Un tratament ceva… Să fiu și eu mai drăguță. Eu am hotărât să-mi facă această gușă… A zis că nu doare și că am nevoie de mai multe ședințe” a spus Nicole Cherry.