Bat clopotele de nuntă! Bianca Drăgușanu se pregătește să oficializeze relația cu Gabi Bădălău

După încheierea procesului de divorț între Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, Bianca Drăgușanu e gata să facă marele pas alături de bărbat.

26 nov. 2022, 08:40
Bat clopotele de nuntă! Bianca Drăgușanu se pregătește să oficializeze relația cu Gabi Bădălău

Se presupune că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău pregătesc petrecerea de logodnă. Cei doi sunt gata să își declare iubire pentru totdeauna, chiar dacă părinții lui nu sunt de acord cu relația lor.

,,L-au atenționat pe fiul lor că-l vor dezmoșteni dacă va face acest pas”, a povestit pentru Playtech o sursă din anturajul celor doi.

Mama lui Gabi, Rodica Bădălău, a fost de la bun început împotriva idilei pe care o are fiul său cu Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu i-ar fi pus o singură condiție omului de afaceri: ca la petrecerea organizată de ei, să nu fie invitat prietenul acestuia, Florin Salam. Bianca și manelistul au rupt orice legătură de când Bădălău și Salam au fost surprinți de divă în timp ce petreceau în compania mai multor domnișoare.

Citește și: Cum și-a sărbătorit Claudia Pătrășcanu fiul cel mare, care seamănă leit cu Gabi Bădălău. Ce a făcut încă de la primele ore ale dimineții

Cum s-au cunoscut Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu

Se pare că, acum, cei doi se înțeleg foarte bine și vor să ducă relația la următorul nivel. Aceștia s-au cunoscut în 2021.

„Bianca se afla la ziua unei prietene, la care era invitat să cânte și un artist. Acesta l-a anunțat pe Bădălău de prezența ei în acel club. Atunci Gabi a intrat pe fir. Au îneput să vorbească la telefon, pe chat, iar prima întâlnire a lor a avut loc cu câteva zile înainte de Anul Nou. Deși Gabi o invitase pe Bianca să petreacă Revelionul împreună, ea a plecat la Ramona Gabor, în Dubai. La începutul anului, Gabi s-a dus după ea. De acolo, au plecat împreună într-o vacanță în Maldive. Ramona a aflat de la Bianca despre Gabi, și chiar s-a bucurat pentru ei”, a povestit o prietenă comunîă de-ale celor doi, pentru playtech.ro.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, acuzaţii dure la adresa lui Gabi Bădălău și după divorț. „Care e problema lui dacă aș avea o relație cu un om minunat, bun și sufletist?”