Cum și-a sărbătorit Claudia Pătrășcanu fiul cel mare, care seamănă leit cu Gabi Bădălău. Ce a făcut încă de la primele ore ale dimineții

Claudia Pătrășcanu se poate considera fericită pe deplin. A devenit oficial o femeie liberă, iar de curând s-a stabilit ca domicilul celor doi copii pe care îi are cu Gabi Bădălău, să fie la ea.

25 nov. 2022, 21:28

Claudia Pătrășcanu se poate considera fericită pe deplin. Astăzi a fost ziua lui Gabriel, fiul său cel mare, motiv pentru care acest eveniment nu putea fi trecut cu vederea.

Claudia Pătrășcanu, mesaj emoționant pe rețelele de socializare pentru fiul său

Chiar de la primele ore ale dimineții, aceasta a postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care și-a felicitat băiețelul.

”8 ANI BINECUVANTATI!😊🙏🏻❤️ Astăzi este numai despre tine, minunea mea nr1!😊❤️ Încă de la prima ora, i-am urat sa fie sănătos, bun, înțelept și sa trăiască 120ani😊🙏🏻 La mulți ani,🌞meu!🙏🏻🎂TE IUBESC!❤️”, este mesajul postat de Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare.

Nici Gabi Bădălău nu a trecut cu vederea un asemenea eveniment. Acesta a postat și el pe contul de socializare câteva fotografii cu fiul lui, însă fără vreun mesaj.

Citește și: Culiţă Sterp, apărat de mamă şi de soră după accidentul din Cluj-Napoca. „Nu suntem o familie de beţivi şi de drogaţi!” VIDEO

Cum a reacționat Claudia Pătrășcanu după ce s-a pronuțat decizia magistraților

Claudia Pătrășcanu radiază de fericire după ce magistații au decis ca cei mici să locuiască cu mama ei. Divorțul a măcinat-o foarte mult, iar singurul lucru pe care și-l dorea era ca cei mici să poată locui cu ea, pentru că ei sunt cei care îi dau acesteia putere.

„De bucurie, după ce am aflat decizia instanței, am mers în fața bisericii și am sărutat pământul. Nu mi-a păsat că mă vede lumea, acesta a fost modul meu de a-I mulțumi lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat. Copiii mei au știut ce se întâmplă, au fost implicați, au făcut acele ședințe la psiholog, la cererea tatălui lor, iar eu am fost de părere că trebuie să știe tot ce se întâmplă”, declara aceasta.

Citește și: Designerul Eli Lăslean a făcut un milion de euro din modă. Ce spune despre colaborarea cu Carmen Iohannis