Bat clopotele de nuntă! Inna, dezvăluiri bombă despre căsătoria cu Deliric: ”Ne dorim să devenim părinți”

Inna și Deliric sunt unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri de la noi. Aceștia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă din anul 2020 și se pregătesc să facă pasul cel mare.

10 feb. 2023, 10:30
Bat clopotele de nuntă! Inna, dezvăluiri bombă despre căsătoria cu Deliric: ”Ne dorim să devenim părinți”
Bat clopotele de nuntă! Inna, dezvăluiri bombă despre căsătoria cu Deliric

Bat clopotele de nuntă! Inna, dezvăluiri bombă despre căsătoria cu Deliric. Inna a început anul 2023 cum nu se poate mai bine. Iubitul ei, Deliric, a cerut-o în căsătorie cu doar câteva zile înainte de Revelion, iar acum se pregătesc pentru marele eveniment.

Citește și FOTO: Inna s-a pozat complet dezbrăcată. Imaginea a ajuns virală. Apariție surprinzătoare pentru sexy-cântăreață

Bat clopotele de nuntă! Inna, dezvăluiri bombă despre căsătoria cu Deliric

În ceea ce privește data nunții, artista a dezvăluit că momentan nu au decis nimic. Vedeta subliniat faptul că pentru ea căsătoria nu este chiar atât de importantă și că pune mai mult accentul pe modul în care se construiește o relație.

,,Nu am discutat încă nimic despre nuntă, să stabilim data sau să organizăm ceva în direcția aceasta. Pentru mine nu a fost niciodată atât de importantă căsătoria în sine, cât modul în care îți construiești relația cu cel de lângă tine, să existe iubire, comunicare, bucuria de a fi împreună”, a declarat artista, potrivit Viva.

Recent, Inna a mărturisit atât ea cât logodnicul său despre care are doar cuvinte de laudă, își doresc să devină părinți

”Bineînțeles că îl văd tatăl copiilor mei și da, ne dorim să devenim părinți”, a declarat Inna pentru Viva.ro.

Inna, primele declaraţii după ce s-a logodit

Inna a povestit despre surprinzătoarea logodnă la care nu se aștepta, dar și despre superbul inel cu un briliant rar, o bijuterie deosebită nu doar datorită semnificației pe care o are, dar și grație elementelor componente care-l transformă într-o bijuterie de 100.000 de euro. Inelul ar fi într-adevăr unic, are un briliant rar pe care rapperul l-a comandat din Irlanda și care a costat în jur de 100.000 de euro.

„Nu m-am așteptat să fiu cerută în căsătorie, a fost total neașteptat și sunt foarte fericită! Toto m-a cerut înainte de Revelion, a fost un moment special, iar inelul a fost o surpriză plăcută, este inelul visurilor mele, arată așa cum mi-am imaginat. E un inel deosebit și pentru că Toto s-a implicat 100% în tot procesul realizării lui.”, a declarat, InnA, pentru Mediaflux.ro.

Citește și Inna, primele declaraţii după ce s-a logodit: „A fost totul neaşteptat, sunt foarte fericită!”