Inna, primele declaraţii după ce s-a logodit: „A fost totul neaşteptat, sunt foarte fericită!”

Inna, primele declaraţii după ce s-a logodit. Artista a început noul an foarte bine, cu un inel superb pe degetul inelar, ceea ce se înseamnă că se pregăteşte de căsătorie. Iubitul ei, Deliric, a cerut-o de soţie pe artistă cu câteva zile înainte de Revelion.

06 ian. 2023, 14:13
Inna, primele declaraţii după ce s-a logodit: „A fost totul neaşteptat, sunt foarte fericită!”
Inna, primele declaraţii după ce s-a logodit

Inna, primele declaraţii după ce s-a logodit. Marele anunţ a fost făcut chiar de cântăreaţă, pe reţelele de socializare, acolo unde a postat o imagine cu bijuteria de lux pe care a primit-o în dar. Simplu și extrem de elegant, artista și-a lăsat la vedere superbul briliant al iubirii.

Citeşte şi: Inna e în doliu! Sărbători cumplite în familia cântăreței. „Odihnește-te în pace. Te iubim!”

Inna, primele declaraţii după ce s-a logodit

Inna a povestit despre surprinzătoarea logodnă la care nu se aștepta, dar și despre superbul inel cu un briliant rar, o bijuterie deosebită nu doar datorită semnificației pe care o are, dar și grație elementelor componente care-l transformă într-o bijuterie de 100.000 de euro. Inelul ar fi într-adevăr unic, are un briliant rar pe care rapperul l-a comandat din Irlanda și care a costat în jur de 100.000 de euro.

Nu m-am așteptat să fiu cerută în căsătorie, a fost total neașteptat și sunt foarte fericită! Toto m-a cerut înainte de Revelion, a fost un moment special, iar inelul a fost o surpriză plăcută, este inelul visurilor mele, arată așa cum mi-am imaginat. E un inel deosebit și pentru că Toto s-a implicat 100% în tot procesul realizării lui.”, a declarat, INNA, pentru Mediaflux.ro.

Inna a dezvăluit secretul siluetei sale

Inna a mărturisit că nu ține vreo dietă și nici nu a ținut până acum. Ea a mai dezvăluit că a devenit vegană, nu mai mănâncă alimente de origine animală. În rest nu se abține de la lucrurile care îi plac, indiferent că sunt dulciuri sau mâncăruri mai grase, pâine, paste. Pentru ea cel mai important e să nu le consume în exces.

Pe lângă alimentație, Inna face și foarte mult sport. „Sunt departe de a fi perfectă, dar am și noroc genetic, am și grijă ce mănânc, să fac sport, mișcare”, a spus artista.

Inna a spus detaliat cum arată programul ei alimentar dintr-o zi. „Nu țin dietă și nu am ținut niciodată, dar de peste un an mănânc vegan, am grijă la alimentație. Îmi place să mănânc sushi, îmi plac pastele, hummus, legume”.

Sportul nu lipsește din viața cântăreței. Are o viață echilibrată și e foarte atentă să nu întreacă măsura cu nimic „Nicio zi nu seamănă cu cealaltă, însă, de cele mai multe ori, mă trezesc pe la 9, beau o cafea, mănânc un mic dejun sănătos, vegan, pregătit de cele mai multe ori de iubitul meu, apoi merg la sală să mă antrenez cu Florin Cujbă, pe urmă la Global Records, fie pentru studio, fie pentru întâlniri, îmi vizitez mama și bunica uneori, ies cu prietenii, mă plimb cu skateboard-ul.

În unele zile, partea de studio este înlocuită de ședințe foto sau de filmări de videoclipuri sau alte proiecte. Iar alte zile încep devreme, cu un drum spre aeroport, către destinația în care am concerte (pentru că, din fericire, au reînceput) și o parte din zi sunt pe drum, apoi merg la hotel, la soundcheck, mă odihnesc puțin și apoi mă pregătesc de show.

Nu mă abțin de la lucrurile care îmi plac, indiferent că sunt dulciuri sau paste, sau pâine, dar nu consum în exces. Plus că fac mereu mișcare, sală, deci țin lucrurile sub control. Dar niciodată nu am făcut o obsesie din numărat calorii sau kilograme”, a mai spus Inna pentru Viva.