BAT lansează noua versiune a platformei on-line dedicate studiilor ştiinţifice privind produsele cu potenţial de risc redus

Platforma despre cercetare dezvoltată de compania British American Tobacco, bat-science.com, a fost recent publicată într-o versiune nouă, menită să prezinte într-un mod relevant și ușor de înțeles demersul științific și inovația din spatele produselor cu potențial de risc redus ale companiei (PRRP). Acest demers este un pas în plus în realizarea ambiției de transformare a tutunului, al cărei obiectiv principal este de a le oferi consumatorilor adulți mai multe opțiuni, produse inovatoare și alegeri informate.

RomaniaTV.net
13 iun. 2019, 08:33
BAT lansează noua versiune a platformei on-line dedicate studiilor ştiinţifice privind produsele cu potenţial de risc redus

Website-ul inițial a fost lansat în 2008, fiind primul la acel moment în cadrul industriei tutunului, cu scopul de a sublinia angajamentul BAT pentru o comunicare deschisă și transparentă a rezultatelor studiilor sale științifice.

În linie cu ambiția companiei de transformare a tutunului, structura noului site bat-science.com oferă informații științifice clare despre produsele de vapat, despre încălzirea tutunului și despre produsele moderne cu nicotină pentru uz oral, dar și o imagine detaliată a studiilor științifice derulate și a procesului de dezvoltare a acestor produse. De asemenea, platforma include o gamă largă de videoclipuri și animații care explică funcționarea produselor noastre, modul în care sunt testate și rezultatele acestor teste.

Dr. David O’Reilly, Director al Departamentului de cercetare științifică BAT, a declarat: „Suntem foarte mândri de abordarea noastră deschisă și transparentă în domeniul cercetării științifice, iar bat-science.com este locul perfect pentru prezentarea științei din spatele produselor noastre cu potențial de risc redus. Site-ul are un aspect nou și un conținut educațional conceput pentru a informa, a inspira și a interacționa cu publicul din întreaga lume.”

Noua versiune a platformei este destinată informării unui public cât larg, între care comunități profesionale din domeniul sănătății publice, jurnaliști, oameni de știință și consumatori adulți interesați de știință și cercetare.

Secțiunile noi de pe bat-science.com includ:

• Știința care susține produsele cu potențial de risc redus – o imagine de ansamblu asupra modului în care funcționează produsele cu potențial de risc redus (PRRP-urile) și modul în care sunt testate de către oamenii de știință din cadrul BAT

• Pro Zone – un spațiu dedicat profesioniștilor din domeniul științific, în care pot fi accesate cercetări detaliate privind produsele cu potențial de risc redus

• Inovare – informații privind cercetarea și tehnologia utilizate în dezvoltarea noilor produse

Chris Proctor, Coordonator științific PRRP în cadrul Grupului, a adăugat: „Site-ul bat-science.com este renumit în cadrul comunității științifice și sunt încântat de noul conținut mult mai dinamic și axat pe produsele cu potențial de risc redus: o platformă care va atrage interesul tuturor părților interesate. Alături de programul pentru vizitatori și de raportul Bi-anual de Știință și Tehnologie, noul site va contribui la consolidarea programului nostru unic de cercetare și comunicare științifică.”

Pentru a accesa platforma on-line, accesați: bat-science.com.