BĂTAIE CA ÎN FILME la Avrig. ŞAPTE PERSOANE ÎNJUNGHIATE într-un restaurant VIDEO

Scandal uriaș avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un local din Avrig. La nici 50 de metri de sediul poliției un grup de tineri a devastat restaurantul Negoiu și au atacat cu cuțitele mai multe persoane. Cel puțin șapte au ajuns la spital.

RomaniaTV.net
01 feb. 2016, 09:32
BĂTAIE CA ÎN FILME la Avrig. ŞAPTE PERSOANE ÎNJUNGHIATE într-un restaurant VIDEO

Seară cu năbădăi în restaurantul Negoiu din Avrig, scrie oradesibiu.ro. Mai mulți tineri s-au luat la bătaie în local, iar scandalul a degenerat extrem de tare. Locația a fost devastată de bătăuși. Cel puțin șapte persoane au fost înjunghiate de către tinerii puși pe scandal și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Martori oculari spun că grupul de tineri nu este la prima ispravă de acest gen.

Citeşte şi Accident grav în Sibiu. Patru persoane rănite din cauza vitezei şi a zăpezii de pe drum

„Acești tineri au mai avut probleme cu poliția și în trecut. Nimeni nu le face nimic. Acum au tăiat cel puțin șapte oameni în local. A venit poliția și nu a reținut pe nimeni. Nu e prima dată când acești tineri fac scandaluri și bat oameni”, a povestit pentru Ora de Sibiu, un martor la incidentele din noaptea de vineri spre sâmbătă.

Victime în spital

Persoanele rănite au avut nevoie de îngrijiri medicale. Martorii spun că la fața locului au venit trei ambulanțe și mai multe victime au fost transportate de urgență la Spitalul Județean din Sibiu. Unul din martori a trimis imaginile video din care se observă dezastrul din urma acestui scandal. „Arătați la toată lumea ce au putut să facă acești oameni în localul respectiv, în centrul Avrigului la nici 30 de metri de sediul poliției. Este strigător la cer ce s-a întâmplat. Acum un an aceștia au bătut și doi polițiști din oraș. Și nu e prima dată când aceștia fac scandaluri”, a mai povestit unul din martoriu.