Bătaie ca în ringul de box la Târgul de Crăciun din Piața Constituției. A fost nevoie de intervenția jandarmilor

O bătaie în toată regula a pornit sâmbătă seară la Târgul de Crăciun din București, sub ochii a sute de oameni.

27 nov. 2022, 10:40
Bătaie ca în ringul de box la Târgul de Crăciun din Piața Constituției. A fost nevoie de intervenția jandarmilor

O bătaie cu pumni și picioare a avut loc sâmbătă seară la Târgul de Crăciun din Piața Constituției, sub privirile a sute de oameni veniți aici să se bucure de luminițe și vin fiert.

Cearta ar fi pornit după ce între părinții unor copii a avut loc o neînțelegere din cauza locurilor dintr-un carusel. Situația a degenerat rapid și adulții au început să se lovească. Pentru că s-au luat la bătaie, a fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru a aplana situația.

Citește și: Prețuri de restaurant la Târgul de Crăciun din Drumul Taberei. Cât sunt nevoiți vizitatorii să scoată din buzunar pentru un pahar de vin fiert, o porție de mici, porumb fiert sau ciocolată de casă

Altercația s-a petrecut la doar câteva momente după ce primarul general Nicușor Dan a postat pe rețelele de socializare poze de la târg, cu mesajul: „Bucureștenii se bucură de Târgul de Crăciun din Piața Constituției”.

Citește și: Cât costă un pahar de vin şi o gogoaşă la târgul de Crăciun din Bucureşti, organizat de Primăria Capitalei

Târgul de Crăciun din Bucureşti a primit, la deschidere, pe 20 noiembrie, vizita primarului general. Nicuşor Dan spune că s-a bucurat să vadă o mare de lume în ciuda condiţiilor meteo neprielnice

„Am vizitat în această seară Târgul de Crăciun București 2022 din Piața Constituției și m-a bucurat faptul ca foarte mulți oameni, bucureșteni și turiști deopotrivă, au venit la deschidere în ciuda ploii. 

Pe toată perioada Târgului, cei mari se pot bucura de concerte, de mâncarea tradițională și de produsele artizanale ale meșterilor prezenți la târg, iar cei mici au la dispoziție o serie de activități în parcul de distracții cu patinoar, carusel și cea mai mare roată panoramică din România, cu o înălțime de 36 de metri”, a scris edilul pe Facebook.