Cât costă un pahar de vin şi o gogoaşă la târgul de Crăciun din Bucureşti, organizat de Primăria Capitalei

Târgul de Crăciun din București și-a deschis porțile. Până pe 𝟐𝟔 𝐝𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, vizitatorii sunt aşteptaţi cu voie bună, colinde, distracții pe patinoar şi în carusel, o tură cu roată panoramică, concerte şi spectacole, mâncare şi băutură de sezon. Persoanele care doresc să iasă în oraș și să se bucure de atmosfera sărbătorilor de iarnă trebuie să scoată din buzunare sume consistente.

21 nov. 2022, 10:20

Mai este aproape o lună până la Crăciun şi românii se pregătesc de Sărbători. Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei, organizat de Primăria Municipiului Bucureşti, şi-a deschis porţile.

Pe 𝟑𝟎 𝐧𝐨𝐢𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, la Târgul de Crăciun din Bucureşti, începutul calendaristic al iernii va fi marcat prin momente artistice speciale, precum și prin aprinderea luminiţelor din bradul festiv.

Citeşte şi: Hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac va fi construit anul acesta. Primii oaspeţi aşteptaţi de Crăciun

Zeci de căsuțe din lemn decorate cu crenguțe de brad au fost amenajate în faţa Palatului Parlamentului, de unde vizitatorii târgului pot achiziţiona cadouri, jucării şi suveniruri, dar și produse alimentare tradiționale.

Citeşte şi: Zile libere Crăciun 2022. Câte libere legale vor avea românii cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Vizitatorii care vor să consume un pahar de vin la Târgul de Crăciun din Bucureşti trebuie să plătească înainte 10 lei. O sticlă de apă se vinde cu 6 lei.

Citeşte şi: FOTO! Ce dezastru! Târgul de Crăciun din Bucureşti, o amintire tristă a celor din anii trecuţi! Primarul Nicuşor Dan este, însă, în extaz: „M-am bucurat să văd bucureştenii veniţi la deschidere în ciuda ploii”

Dacă vi se face foame şi vreţi să mâncaţi ceva, la unele dintre căsuţele din lemn găsiţi tot felul de preparate din carne sau de post.

Dacă vreţi ceva dulce, găsiţi la târg prăjituri de tot felul,  gogoși umplute cu gem, cu branză dulce sau sărată sau plăcinte cu preţuri cuprinse între 9 și 15 lei.

Târgul de Crăciun din Bucureşti este deschis publicului până pe 26 decembrie, de luni până vineri, în intervalul orar 12:00-23:00, iar sâmbăta și duminica în intervalul 10:00-23:00. Intrarea este liberă.