Bătaie ca-n filme între două familii de romi. Victimele fac declaraţii incredibile VIDEO

Scene de groază în comuna Berevoeşti din Argeş. Toţi membrii unei familii de romi săraci au fost bătuţi trei zile, continuu, de o familie vecină, pentru a le arăta că ei sunt şefii în zonă. Violenţele se repetă săptămânal de ani buni. Acum însă, oamenii – atât adulţi cât şi copii au ajuns la spital după ce au fost loviţi cu furci şi bâte. Agresorii le-au omorât şi câinii din curte.

RomaniaTV.net
15 nov. 2013, 13:50
Bătaie ca-n filme între două familii de romi. Victimele fac declaraţii incredibile VIDEO

„Uitaţi, se cunoaşte cum au băgat furca. A prins-o de păr, a dus-o târâş până aici. Le-am zis ba nu mai daţi în ea, că mor eu. M-am trezit cu o furcă-n cap, una aici şi una aici. A început să ţipe femeia, a agresat-o şi pe ea cu o furcă aici”, este mărturia cutremurătoare a unui bărbat.

Bătaia ar fi pornit de la o ceartă între copiii romilor şi cei ai vecinilor.

„Au intrat peste noi cu pari şi cu furci. Dacă-i vedeai ziceai că-s din filme. Ce n-au avut la ei săbii şi cuţite, atât n-au avut la ei”, spune şi o femeie.

Agresorii, şi ei tot romi, le-ar fi spus victimelor că nu are rost să cheme poliţia pentru că îi vor îngropa în bani pe oamenii legii, iar în cazul în care vin medicii, vor incendia salvarea. „Am zis de ce dai în noi în halul asta? Chemăm politia. Şi ce să facă poliţia că am bani şi dăm bani la poliţie şi tot scăpăm. Dăm 10-20 de milioane şi scăpăm de poliţie. De multe ori am fost bătuţi, dar au bani şi scapă”, mai spune femeia.

Mama bărbatului a ajuns la spital, aproape în comă. Are multiple traumatisme şi abia se poate mişca.

Potrivit România TV, bărbatul bătut susţine că dacă poliţia nu va lua măsuri, îşi va omorî familia şi apoi se va sinucide. Agresorii au fugit de-acasă şi sunt căutaţi de poliţie.