Bătaie CRÂNCENĂ între două bande de INTERLOPI. Un bărbat a murit din cauza loviturilor!

O bătaie cruntă care a izbucnit între două bande rivale din comuna Unirea, judeţul Dolj, s-a încheiat tragic. Un bărbat de 57 de ani a murit în drum spre spital din cauza loviturilor primite.

23 iun. 2020, 14:03
Bătaie CRÂNCENĂ între două bande de INTERLOPI. Un bărbat a murit din cauza loviturilor!

Poliţia Dolj informază că scandalul a izbucnit, în noaptea de luni spre marţi, pe o stradă din comuna Unirea, între două grupuri de câte patru persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 57 de ani, toţi din Unirea. Cei implicaâi în bătaie au folosit mai multe obiecte contondente. Două maşini au fost avariate şi mai multe persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Din păcate, un bărbat de 57 de ani a murit în drum spre spital.

Poliţişti umiliţi de scandalagii în Gorj: i-au înjurat, scuipat şi ameninţat cu bătaia VIDEO

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj şi Poliţiei Calafat fac cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Din primele cercetări, scandalul ar fi pornit de la un conflict mai vechi, existent între cele două grupuri.

„Având în vederea cele constatate, în cauză a fost formată o echipă complexă de cercetare a evenimentului, alcătuită din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj şi Poliţia Municipiului Calafat, care desfăşoară activităţile investigative sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj”, arata IPJ Dolj.

Un bărbat a fost REŢINUT pentru tentativă de OMOR la Craiova, după BĂTAIA cu săbii şi bâte din stradă

„De asemenea, un tânăr de 22 de ani, depusese înainte cu puţin timp de izbucnirea conflictului o plângere pentru comiterea infracţiunii de ameninţare, împotriva unui bărbat de 30 de ani, ambii fiind implicaţi în altercaţie. În cauză, cercetările sunt continuate în vederea lămuririi stării de fapt şi a tragerii la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate în această altercaţie, fiind întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de încăierare din care a rezultat decesul unei persoane”, au mai transmis mai poliţiştii din Dolj.


loading...
Partenerii noștri