Declarații de ULTIMĂ ORĂ din partea IPJ Constanța despre moartea suspecta a lui DJ Lalla. Polițiștii au deschis dosar de ucidere din culpă

Noi detalii ies la suprafață despre moartea suspectă a lui DJ Lalla, femeia găsită moartă pe plaja din Mamaia. IPJ Constanța a declarat că a fost deschis un dosar penal de ucidere din culpă.

03 oct. 2023, 14:40
Declarații de ULTIMĂ ORĂ din partea IPJ Constanța despre moartea suspecta a lui DJ Lalla. Polițiștii au deschis dosar de ucidere din culpă
Declarații de ULTIMĂ ORĂ din partea IPJ Constanța despre moartea suspecta a lui DJ Lalla. Polițiștii au deschis dosar de ucidere din culpă

Necropsia Laurei Roșca, în vârstă de 34 de ani, cunoscută sub numele de DJ Lalla, a fost finalizată de medicii legiști. Aceasta a avut loc după ce cadavrul ei a fost descoperit pe plaja din Mamaia Nord. Autoritățile au inițiat o anchetă pentru ucidere din culpă.

Citește și: Răsturnare de situaţie în cazul DJ Lalla. Telefonul, căştile şi alte obiecte ale vedetei moarte au fost găsite la un om al străzii

„La data de 28 septembrie, apelul la 112 a fost dat de un turist care anunța că în dreptul hotelului Diplomatic se află cadavrul unei tinere. Urmărire penală pentru ucidere din culpă, cauza asfixiere mecanică prin înec fără urme de violență. De 3 zile salvamarii aveau arborat steagul roșu. Venise la un amic, în vizită. Părinții ei știau de deplasarea ei. Prietenul respectiv a fost audiat”, a declarat șeful interimar al IPJ Constanța, Mădălina Vlagăr.

Un cetățean a descoperit obiectele personale ale Laurei Roșca, cunoscută sub numele de DJ Lalla, pe care și le-a însușit. Aceste lucruri au fost găsite, ulterior, la o distanță de 100-200 de metri de locul evenimentului.

În urma necropsiei efectuate de medicii legiști, s-a stabilit că Laura Roșca, cunoscută sub numele de DJ Lalla, a decedat din cauza înecului. În plămânii săi s-au găsit particule de nisip și apă de mare. Familia a transportat corpul Laurei acasă într-un sicriu alb. Deși Laura era originară din Turda (Cluj), locuia în București, unde și-a construit o carieră în muzică. Ea a fost înmormântată în orașul natal.

Anchetatorii au reconstituit ultimele momente din viața artistei DJ Lalla, care a fost găsită decedată pe malul mării la Mamaia Nord în dimineața zilei de joi, 28 septembrie 2023, conform informațiilor publicate de adevărul.ro.

DJ Lalla a fost descoperită de o femeie care se plimba pe malul mării în dimineața zilei de joi, 28 septembrie 2023.

„Am crezut că este un manechin”, avea să declare femeia, marcată, care a realizat că este vorba despre o ființa umană abia când s-a apropiat, din curiozitate.

„Era jumătate în apă, jumătate pe nisip, sumar îmbrăcată“, au afirmat și salvamarii care au suspectat că aceasta s-ar fi înecat, deși nu purta costum de baie, doar lenjeria și un tricou imprimat cu sigla unei faimoase firme de cafea.

DJ Lalla, spun surse din anchetă, a fost identificată inițial după tatuaje și după brățări. Părinții ei trăiesc în Turda, județul Cluj, au primit funesta veste prin telefon, iar mama ei a sosit vineri, 29 septembrie 2023, la Constanța pentru a-și lua fiica acasă.

Citește și: EXCLUSIV Ultimele imagini cu DJ Lalla în viaţă. Controverse cu privire la moartea vedetei VIDEO