Bătaie cu bâte, coase şi topoare în faţa IML Constanţa. Mascaţii au intervenit VIDEO

Scandal și bătaie cu bâte și coase în fața sediului Serviciului de Medicină Legală din Constanța. 12 persoane au fost săltate de mascați. Totul a pornit după ce niște indivizi care l-au bătut pe un rival l-au așteptat în fața sediului, unde bărbatul s-a dus să-și scoată certificat medico-legal, ca să-l mai bată o dată.

RomaniaTV.net
06 nov. 2019, 08:38
Bătaie cu bâte, coase şi topoare în faţa IML Constanţa. Mascaţii au intervenit VIDEO

Bătaie ca în filme, în faţa sediului Serviciului de Medicină Legală din Constanţa. A fost nevoie de intervenția urgentă a luptătorilor de la trupele speciale ale Poliției, după ce mai mulți oameni s-au luat la bătaie folosind coase și bâte. Întregul conflict a pornit după ce un bărbat a mers la IML să își scoată un certificat care să ateste că fusese bătut.

În urma scandalului de marți, 5 noiembrie, din fața sediului Serviciului de Medicină Legală din Constanța, 11 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, după care, în cursul zilei de miercuri, 6 noiembrie, au fost prezentați instanței de judecată cu propuneri corespunzătoare.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere. Cercetările continuă pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.