Bătaie cu crosele de golf în Bucureşti, după declaraţia lui Klaus Iohannis. Europol: „S-a jucat la sânge, cu multă patimă și pasiune”

Bătaie în traficul din Bucureşti cu crosele de golf. Incidentul s-a petrecut în cartierul Rahova, la scurt timp după ce Klaus Iohannis i-a îndemnat pe români să practice golful. Sindicaliştii Europol trag un semnal de alarmă asupra fenomenului agresiunilor din trafic.

20 sept. 2021, 22:09
Bătaie cu crosele de golf în Bucureşti, după declaraţia lui Klaus Iohannis. Europol: „S-a jucat la sânge, cu multă patimă și pasiune”

Bătaie cu crosele de golf în traficul din Bucureşti. Potrivit Europol, fenomenul agresiunilor din trafic este tot mai accentuat în România.

Bătaie cu crosele de golf în Bucureşti

Citeşte şi Bătaie în magazin după un meci de fotbal. Suporterii stelişti s-au dezlănţuit

Incidentul a avut loc la scurt timp după ce Klaus Iohannis i-a încurajat pe români să joace golf.

„La scurt timp după declarația de sâmbătă a lui Klaus Iohannis, Președintele României, de pe un teren de golf din jud. Alba, prin care încuraja românii să „descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții”, în cartierul Rahova din București, s-au scos crosele.

S-a jucat la sânge, cu multă patimă și pasiune, doar că nu pe terenul de golf, ci pe asfaltul de pe bulevard. Fenomenul agresiunilor din trafic este tot mai accentuat, iar faptul că astăzi orice șofer poate avea în mașină, la îndemână, orice obiect contondent, de genul bâtă de baseball, crosă de golf, săbii, macete etc ne demonstrează încă o dată cât de depășită este legea și politica penală din România”, au scris sindicaliştii Europol pe Facebook.

Noul model Dacia Duster, prezentat la Cupa de Golf „Paul Tomiță”. Klaus Iohannis, prezent la eveniment, a testat Dusterul şi a invitat românii să joace golf VIDEO

Incidentul s-a petrecut la scurt timp după ce Klaus Iohannis a precizat că golful se poate practica la orice vârstă şi i-a încurajat pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacții.

„Mă bucur să întâlnesc aici atâția oameni pasionați de golf, un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi.

Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții”, a declarat președintele la evenimentul organizat de compania Dacia Renault cu prilejul decernării premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiţă”.