BĂTAIE CU CUŢITE după bairamul romilor: Patru persoane înjunghiate, un Ferrari incendiat VIDEO

Scandal cu cuţite între romi, după bairamul de la Costeşti. Clanurile s-au luat la bătaie la Drăgăşani şi au dat foc unei maşini Ferrari, care a făcut senzaţie la petrecere. Patru oameni au fost răniţi, iar doi dintre ei au fost operaţi la spitalul de urgenţă din Craiova.

RomaniaTV.net
09 sept. 2012, 09:06

Conflictul a avut loc duminică dimineaţa, după ora 04.00, când membrii clanului Oaie, din Drăgăşani, judeţul Vâlcea, s-au întors acasă, informează România TV.

Două victime, în stare gravă, au fost deja supuse unor intervenţii chirurgicale, la Spitalul din Craiova.

Se pare că invidia a fost cea care a stârnit scandalul la Drăgăşani, pentru că în cursul zilei de sâmbătă unul dintre romii aparţinând clanului Oaie, din Drăgăşani, şi-a plimbat ostentativ maşina Ferrari, pe o platformă.

Acesta a dus la petrecerea de la Costeşti nu mai puţin de 6-7 maşini de lux, pe care le-a expus în faţa celor peste 3.000 de participanţi la târg.

Duminică dimineaţă, la ora 04.26, când romii au ajuns înapoi în Drăgăşani, un vecin, probabil invidios pe spectacolul oferit de clanul Oaie, a dat foc la maşina Ferrari, care se afla încă pe platformă.

Imediat afară au ieşit toţi romii din cartier, s-a iscat un scandal între ei şi în final şi-au cărat pumni şi s-au tăiat cu cuţitele.

Patru persoane au fost rănite şi duse la spital, două aflându-se internate la Drăgăşani, iar celelalte două la Spitalul din Craiova, acestea din urmă aflându-se în stare gravă. Cele două victime sunt fraţi şi au vârste de 22 şi, respectiv, 27 de ani. Ambii sunt membri ai familiei Brătianu.

Vecinii clanului Oaie, cei care au pus focul, sunt membrii ai familiei Haralambie Brătianu, una dintre cele mai bogate din Drăgăşani.

În ceea ce priveşte starea răniţilor, Maria Forţofoiu medic specialist la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, a declarat agenţiei Mediafax: „Persoana de 22 de ani are plagă înjunghiată lombară stângă, cu sânge în cavitatea peritonală, iar cea de 27 de ani a venit cu traumatism toraco-abdominal, plagă înjunghiată de trei centimetri la baza hemitoracelui stâng.

În starea cea mai gravă a fost tânărul de 22 de ani, dar acum sunt amândoi în afara oricărui pericol. Operaţiile au durat de la ora 8.00 până la ora 11.00. Ei sunt acum stabili, cu o evoluţie bună, operaţiile au decurs bine şi se află internaţi la secţia de terapie-chirurgie„.