Bătaie cu cuțite în stradă, lângă o unitate militară. Trei tineri au fost înjunghiaţi

Scandal cu cuțite în stradă la Baia Mare, chiar lângă o unitate militară. Trei tineri au fost înjunghiați. Potrivit primelor informaţii, totul ar fi pornit de la două fete care s-ar fi certat. 

25 iul. 2021, 13:14
Bătaie cu cuțite în stradă, lângă o unitate militară. Trei tineri au fost înjunghiaţi
Bătaie cu cuțite în stradă. Trei tineri au fost înjunghiaţi

Bătaie cu cuţite în stradă. Opt tineri s-au bătut în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o stradă din Baia Mare, chiar lângă o unitate militară.

Bătaie cu cuțite în stradă

Citeşte şi Incident înfioritor la Cluj. O mamă şi cei doi copii ai ei au fost înjunghiaţi cu cruzime. Principalul suspect e chiar bunicul copiilor!

Bătaie cu cuţite în stradă. Totul a pornit de la două fete care s-ar fi certat. Prietenii acestora au intervenit pentru aplanarea scandalului. Una dintre fete a fost urcată într-o maşină, însă, alte persoane au spart geamurile autoturismului. Acela a fost momentul în care s-a dezlănţuit haosul.

Tinerii scos cuțitele și au început să se lovească între ei. Potrivit primelor informaţii, trei au fost înjunghiaţi.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje ale Poliției din cadrul Biroului de Ordine Publică Baia Mare, precum și echipaje ale Jandarmeriei.

„Aseară, la ora 23.35, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin apel S.N.U.A.U 112 despre faptul că pe bulevardul Republicii a avut loc o altercație între mai mulți tineri, care s-a soldat cu rănirea a trei persoane.

La fața locului polițiștii au constatat că, pe fondul unor neînțelegeri opt tineri cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani s-ar fi agresat reciproc.

În urma încăierării trei dintre tinerii implicați au fost răniți, le-au fost acordate îngrijiri medicale de către un echipaj S.A.J. aflat la fața locului, și, ulterior, au fost transportați la Spitalul Județean Baia Mare pentru investigații. Doi dintre aceștia au rămas internați în spital.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Citeşte şi Atac violent la mare, la Costinești! Bărbați înjunghiați pe o faleză