Incident înfioritor la Cluj. O mamă şi cei doi copii ai ei au fost înjunghiaţi cu cruzime. Principalul suspect e chiar bunicul copiilor!

Un incident sângeros a avut loc miercuri seară la Cluj. O mamă și cei doi copii ai ei, în vârstă de 6 și 10 ani, din localitatea Băbdiu, au ajuns la spital în stare gravă.

22 apr. 2021, 08:36
Incident înfioritor la Cluj. O mamă şi cei doi copii ai ei au fost înjunghiaţi cu cruzime. Principalul suspect e chiar bunicul copiilor!

Incident înfioritor la Cluj. Cei trei au fost înjunghiați fără milă, iar femeia spune că agresorul este socrul ei chiar bunicul copiilor. Potrivit dejeanul.ro, femeia a fost dusa direct în sala de operație.

Incident înfioritor la Cluj. O mamă şi cei doi copii ai ei au fost înjunghiaţi cu cruzime. Principalul suspect e chiar bunicul copiilor!

Potrivit sursei citate, femeia a sunat la 112 și a solicitat intervenția polițiștilor. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului, dar când au ajuns acolo au găsit-o pe femeie înjunghiată în abdomen și zona cervicală, iar lângă ea erau cei doi copii minori, un băiat și o fată, în vârstă de 6, respectiv 10 ani, cu tăieturi superficiale. Femeia le-a spus polițiștilor că autorul faptei este chiar socrul ei, bunicul copiilor. Bărbatul a apărut acasă după un timp, dar a spus că nu știe nimic despre incident, pentru că a fost țoață ziua la stana.

Cu toții au fost transportați la Spitalul Municipal Dej, iar femeia a ajuns direct pe masa de operație, pentru că plăgile din zona abdomenului erau destul de adânci. Copiii ei au rămas internați pe secția de Pediatrie.

În urmă cu două zile, o crimă pasională într-o localitate din judeţul Alba. Un bărbat de 36 de ani, orbit de gelozie, şi-ar fi înjunghiat rivalul după ce şi-a dat seama că nu mai are nicio şansă la fata pe care o curta de mult timp.

Obsesia pentru o colegă de serviciu l-a transformat într-un monstru pe un bărbat din Alba. În plină noapte, individul a dat buzna în casă peste femeia care nu îi împărtășea sentimentele și l-a ucis pe tânărul cu care aceasta avea o relație.

După crimă, agresorul a încercat să dispară, însă polițiștii i-au dat de urmă și l-au reținut. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional. Trei capete de acuzare au fost formulate deja la adresa bărbatului pe care gelozia l-a împins la rele: omor calificat, tentativă de omor și violare de domiciliu.

Flancat de polițiștii din trupele speciale – unul cu o armă de asalt, la ieșirea de la audieri – individul a tăcut când a fost confruntat cu motivele faptei lui.

Gabriela Groza este doctor în psihologie. Este de părere că bărbatul își crease o obsesie pentru femeia care nu îi împărtășea sentimetele. Când ea a avut o relație cu un alt coleg de muncă s-ar fi simțit trădat.

Gabriela Groza, doctor în psihologie: “Este posibil ca agresorul să fi crezut la cel mai real mod că are o relație cu victima și când spun victima, mă refer la victima hărțuirii, la persoana de sex feminin și nu la persoana decedată. Chiar dacă este lipsită de realitate sau de suport această credință cum că el ar avea o relație, dar e posibil ca el să fi acționat pe baza aceastei realități care în mintea lui era prezentă. Poate fi vorba de gelozie, de a se simți el umilit sau trădat”.

Bărbatul ucis avea 23 de ani.

Citeşte şi: Crimă înfiorătoare la Alba. Un tânăr a fost ucis în casă de un coleg de serviciu care era obsedat de iubita lui