Bătaie de joc în Qatar! Ce primesc la micul dejun suporterii care au plătit peste 200 de euro pentru o noapte de cazare

Cu câteva zile înainte de startul competiției, pe rețelele sociale au apărut imagini cu locurile construite special pentru cazarea fanilor care vor asista la meciurile de la turneul final din Qatar.

22 nov. 2022, 15:41
Bătaie de joc în Qatar! Ce primesc la micul dejun suporterii care au plătit peste 200 de euro pentru o noapte de cazare

Jurnaliștii de la The Sun au publicat acum o imagine trimisă de un fan prezent în Qatar. Acesta a fost uluit când a văzut ce a primit la micul dejun: o cutie de carton care conține un sendviș, o brioșă, o gogoașă, o cutiuță cu gem, un măr, o cafea instant, o sticlă de apă și un suc de portocale.

În condițiile în care fanii cazați în corturi și containere au plătit aproximativ 200 de lire sterline pentru o noapte, aceștia au fost revoltați când au văzut ce au primit la micul dejun.

„Farsa din Qatar! Fanii de la Cupa Mondială primesc un mic dejun groaznic, cu o gogoașă, pentru aproape 200 de lire pe noapte.”, au titrat cei de la The Sun, citaţi de Digisport.

Imaginile postat pe rețelele sociale au devenit rapid virale și au atras un val de critici, scriu jurnaliștii de la The Sun, care au oferit și câteva reacții de pe Facebook, Reddit sau Twitter.

„200 de lire sterline pentru a dormi într-un cort de plastic, în deșert, și pentru niște feluri de mâncare asemănătoare celor din avion?”, a scris un fan, citat de The Sun.

„Sincer, am crezut că au pus un cartof în cutie. Ulterior mi-am dat seama că e o brioșă”, a scris alt suporter.

Citeşte şi: Argentina – Arabia Saudită 1-2. Prima surpriză URIAŞĂ de la CM 2022

200 de lire pentru o noapte de cazare ca asta? Arată ca un pachet de prânz pe care îl primeam în excursiile de la școală”, s-a plâns un alt fan.

Masa oferită în spațiul special rezervat suporterilor de la Mondial au devenit virale în mediul online și au atras un val uriaș de critici.

Dacă unii fani care nu au mai găsit locuri la hotelurile clasice, care nu au fost foarte numeroase, vor sta în niște corturi amenajate de organizatori, în care au la dispoziție doar un pat și o noptieră, alții, mai norocoși, vor sta pe perioada Cupei Mondiale 2022 într-un ”paradis plutitor”.

Este vorba despre iahtul MSC World Europa, un ”OZN” care costă un miliard de euro și unde vor sta aproximativ 6.000 de persoane, inclusiv iubitele fotbaliștilor din naționala Angliei.

Citeşte şi: Anamaria Prodan îl face de tot râsul pe Gigi Becali: „Toți șchiopii ăștia de patroni sunt vai de mama lor!”