Puii congelaţi distribuiţi gratuit pensionarilor de către Primărie, plini cu apă

Câteva zeci de pensionari care au primit gratuit alimente de la Primăria Constanţa au returnat pachetele cu pui congelaţi întrucât că erau pline cu apă, reprezentanţii municipalităţii spunând că au cerut distribuitorului să înlocuiască produsele, fiind vorba despre o cantitate de trei tone de carne.

RomaniaTV.net
27 oct. 2012, 16:51
Puii congelaţi distribuiţi gratuit pensionarilor de către Primărie, plini cu apă

Mai multe persoane care au primit gratuit alimente de la Primăria Constanţa au returnat puii congelaţi, spunând că în momentul în care au dezgheţat pachetele au constat că acestea aveau foarte multă apă.

Şeful Serviciului de achiziţii şi distribuire ajutoare bătrâni din cadrul Primăriei Constanţa, Iuliana Zahariciuc, a declarat, sâmbătă, că în urma acestor reclamaţii s-a constatat că este vorba despre trei tone de pui dintr-o cantitate de 80 de tone, care aveau mai multă apă decât de obicei. Aceste produse au fost distribuite beneficiarilor de ajutoare oferite de Primăria Constanţa în perioada 15-19 octombrie.

Zahariciuc a spus că oamenii care sunt nemulţumiţi de calitatea produselor primite le pot aduce la punctele de distribuţie pentru a fi schimbate. De asemenea, ea susţine că a cerut furnizorului de carne de pui, Geocor Trade IMP-EXP SRL, să înlocuiască produsele cu probleme care nu au apucat să fie distribuite beneficiarilor.

Primăria Constanţa acordă de opt ori pe an pachete cu alimente pensionarilor cu pensii de până în 800 de lei, persoanelor cu vârstă de peste 60 de ani care nu realizează venit, precum şi persoanelor cu handicap. Aceste pachete conţin un pui, un litru de ulei, un kilogram de zahăr, un kilogram de orez, un kilogram de făină.