Bătaie generală după meciul U Cluj – Unirea Slobozia după victoria oaspeţilor

Unirea Slobozia a dat lovitura pe Cluj Arena în prelungiri. ”U” Cluj a pierdut primul meci în acest an și a ratat posibilitatea să fie noul lider din Liga 2, astfel că nervii au explodat la final.

30 apr. 2022, 18:14
Bătaie generală după meciul U Cluj – Unirea Slobozia după victoria oaspeţilor

U Cluj – Unirea Slobozia 1-2. Unirea Slobozia s-a impus în deplasarea cu U Cluj şi a revenit serios în cărțile pentru barajul de promovare în Liga 1. Imediat după fluierul de final al lui Viorel Flueran, jucătorii celor două formații au fost implicați într-o încăierare generală.

În urma rezultatului de pe Cluj Arena, U Cluj rămâne pe locul 3 în play-off cu un total de 54 de puncte, două sub Hermannstadt și 3 sub Petrolul. Ploieștenii au un meci în minus față de rivalele la promovare.

Celebrul impresar Mino Raiola, agentul lui Ibrahimovic, Pogba şi Haaland, a murit sâmbătă
Forțele de ordine prezente la stadion au fost nevoite să intervină de urgență pentru a liniști lucrurile. În conflict au fost implicați și oficiali ai celor două formații.

Joi, în primul meci al etapei, Hermannstadt s-a impus în deplasare, scor 3-1, în faţa echipei Concordia Chiajna.

Declaraţie-şoc a lui Duckadam: „Suntem o ţară care execută ordine! L-am împușcat pe Ceaușescu, îi distrugem pe Iliescu şi Băsescu”. Laude pentru Erdogan și Viktor Orban!

Meciul Petrolul – CSA Steaua se va disputa duminică.

Lider în clasament este Petrolul, cu 57 de puncte, urmată de Hermannstadt – 56 şi U. Cluj – 54. Pe locul patru este CSA Steaua – 45, pe cinci Concocrdia – 40 şi pe şase Unirea Slobozia – 39.