Bătaie generală în Capitală! Mai mulţi oameni sunt răniţi

Bătaie generală a avut loc în urmă cu foarte puţin timp, în Sectorul 5 din Capitală. Foarte multă lume este adunată pe străzi, iar poliţia este în alertă. Se acordă primele îngrijiri medicale răniţilor de la faţa locului.

RomaniaTV.net
09 sept. 2020, 17:38
Bătaie generală în Capitală! Mai mulţi oameni sunt răniţi

UPDATE: Cei doi fraţi au fost prinşi şi duşi la audieri, la Secţia 19. Victima este dusă la spital pentru îngrijiri medicale.

Victima, un bărbat de 45 de ani, a fost resuscitată, după ce a fost lovit la nivelul capului. 

Iniţial, se pare că totul ar fi pornit de la doi fraţi care s-ar fi luat la bătaie. Ulterior, scandalul a degenerat şi mai multe persoane s-au încăierat. La faţa locului au venit mai multe echipaje de poliţie, dar şi de ambulanţă, pentru a acorda îngrijiri răniţilor.

În momentul de faţă se fac cercetări, poliţiştii încearcă să găsească agresorul.

Astăzi, în jurul orei 21:00, Secţia 19 a fost sesizată la 112 cu privire la faptul că, pe o stradă din Sectorul 5 are loc un conflict între trei persoane. La faţa locului au sosit poliţiştii, care au identificat doi bărbaţi, care ar fi fost implicaţi în conflict. La scurt timp, a fost identificat şi a treia persoană, care fost dusă la secţie pentru continuarea verificărilor.

La acest moment, colegii mei fac verificări  pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a început acest conflict. Ceea ce ştim la momentul actual este că unul dintre agresori a fost condamnat, are antecedente penale„, a declarat Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei