Bătaie în plină stradă în Argeş. Primarul a fost implicat

Bătaie în plină stradă în Argeş. Primarul din comuna Bârla a fost implicat într-un scandal monstru, chiar înainte de alegerile parlamentare.

30 nov. 2020, 21:07
Bătaie în plină stradă în Argeş. Primarul a fost implicat
Bătaie în plină strada, în Argeş.

Bătaie în plină stradă în Argeş. Mai multe persoane s-au luat la bătaie în comuna Bârla din judeţul Argeş. Primarul spune că totul a pornit de la un incident în trafic, in care a fost ameninţat cu o ţeavă. Edilul a povestit la Romania Tv că mai multi oameni au sărit să-l apere de agresor, însă lucrurile au degenarat. Acesta a filmat totul pentru a avea probe.

„Din păcate aceste lucruri nu caracterizează comuna Bârla. De ceva vreme lucrurile au degenerat. Totul a pornit de la un incident in trafic. Persoana respectivă a coborât cu o teava la mine. Niste oameni au sarit sa ma ajute. El a batut unul dintre alti participanti la trafic.  A trebuit sa filmez toate aceste lucruri pentru ca discutam de persoane care fac parte dintr-un grup infracțional.

Incidentul a degenerat am sunat la poliție. Le-am atras atenția verbal, am rugat consilierul personal sa ii despartă, am mai rugat oameni si nu au îndrăznit sa intervina. M-am simtit dator sa filmez pentru ca altfel nu aveam nicio probă”, a spus primarul la Romania Tv.

Citeşte şi Tzancă Uraganu a luat bătaie. Imaginile în care este luat la pumni de un interlop

Bătaie în plină stradă în Argeş. Edilul a fost implicat: Eu sunt primarul, nu luptător

Sper ca instituţiile statului sa isi faca datoria.  Eu sunt primarul, nu sunt luptător, nu gestionez eu aceste situații. Ele trebuie gestionate de Jandarmie si de Politia Romana”, a mai precizat primarul.

Acesta a mai spus că poliţia a sosit la faţa locului după 20 de minute, pentru că echipajul nu era în localitate.

Primarul povesteşte că în campania de la alegerile locale a fost ameninţat de aceleaşi persoane.

„S- a deschis dosar de cercetare penală si sper ca instituțiile statului sa isi faca treaba”, a mai spus edilul comunei din Argeş.