BĂTAIE într-o discotecă din Bârlad. Şapte tineri au fost reţinuţi

Şapte tineri cu vârste cuprinse între 23 şi 34 de ani, din judeţul Vaslui, au fost reţinuţi, marţi, după ce s-au bătut într-o discotecă din Bârlad, inclusiv cu cuţite, conflict în urma căruia patru persoane au ajuns la spital cu diverse răni.

RomaniaTV.net
22 ian. 2013, 19:52
BĂTAIE într-o discotecă din Bârlad. Şapte tineri au fost reţinuţi

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, scandalul din discoteca bârlădeană a fost declanşat de doi dintre tineri, în urma unei discuţii contradictorii între ei, pe fondul consumului de alcool.

Ulterior, conflictul a degenerat şi localul s-a transformat într-o scenă de bătaie generalizată între găştile celor doi tineri care au provocat scandalul iniţial, în care s-au folosit inclusiv cuţite. Un angajat al discotecii a sunat la numărul de urgenţă 112, la clubul de noapte ajungând mai multe echipaje de poliţie care au reuşit să-i încătuşeze pe scandalagii.

Patru dintre tineri au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Bârlad, unde au primit îngrijiri medicale, una dintre victime, care a fost înjunghiată cu cuţitul în spate, rămânând internată la Secţia de Chirurgie.

„În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a reuşit probarea infracţională a şapte dintre tinerii implicaţi în conflict, pentru toţi fiind luată măsura reţinerii pentru 24 de ore. În funcţie de vinovăţia fiecăruia, persoanele implicate în conflict sunt acuzate de loviri sau alte violenţe, ameninţări, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi port fără drept de obiect confecţionat anume pentru lovire”, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

Cei şapte tineri vor fi prezentaţi de către procurorul de caz în faţa magistraţilor Judecătoriei Bârlad cu propunerea de arestare preventivă.