Bătaie într-un club, în noaptea de Revelion! Imagini cu Dana White în timp ce își agresează soția VIDEO

Dana White, președintele Ultimate Fighting Championship (UFC), a fost filmat în timp ce își agresa soția într-un club din Mexic, chiar în noaptea de Revelion. Omul de afaceri american este căsătorit cu soția sa de 27 de ani și au împreună trei copii.

09 ian. 2023, 12:47
Bătaie într-un club, în noaptea de Revelion! Imagini cu Dana White în timp ce își agresează soția VIDEO

Dana White, unul dintre cei mai bogați oameni din lumea sportului, a fost surprins în timp ce și-a lovit soția, chiar în seara de Revelion. Incidentul a fost filmat într-un club din Mexic, iar imaginile au devenit virale.

Citiți și: Scandal incredibil înainte de Anul Nou. Un tânăr și-a snopit în bătaie bunicul, apoi i-a distrus mașina și i-a spart geamurile casei

Imediat după ce imaginile au apărut în spațiul public, omul de afaceri american a transmis că regretă faptul că a recurs la acest gest.

În filmarea, se poate observa că femeia este care lovește, prima iar după aceea, bărbatul o lovește înapoi de două ori. Totul s-a întâmplat sub privirile persoanelor prezente în club, care au reușit să îi calmeze.

„Filmarea este oribilă, este absolut oribilă! Este cel mai deranjant lucru pe care îl poți vedea.Eu și soția mea am ieșit sâmbătă seara de Revelion și, din păcate, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. M-ați auzit ani de zile spunând că nu există niciodată scuze pentru ca un bărbat să lovească o femeie, iar acum discut despre acest lucru. Eu și soția mea suntem căsătoriți de aproape 30 de ani, ne cunoaștem de la 12 ani. Evident că am trecut prin multe împreună, avem trei copii și aceasta este una dintre acele situații îngrozitoare. Mi-e rușine, dar este și una dintre acele situații în care acum suntem mai preocupați de copiii noștri. Cu siguranță a fost mult alcool, dar asta nu este o scuză. Nu s-a mai întâmplat niciodată înainte. Este prima dată când se întâmplă și oamenii au dreptul să spună ce au de spus. O merit. Nu știu de ce s-a întâmplat”, a declarat Dana White, potrivit TMZ.

Imediat după acest incident fanii i-au cerut lui Dana White să își dea demisia din UFC.

Dana White este căsătorit de 27 de ani cu Anne Stella, mai exact din 1996, și au împreună trei copii. Femeia a explicat că reacția violentă a soțului său a fost din cauza consumului de alcool.

La scurt timp după incident, a apărut și prima reacție a soției lui Dana White: „Să spui că e lipsă de caracter pentru el este prea mult. Dana și cu mine suntem căsătoriți de aproape 30 de ani. Nu s-a mai întâmplat așa ceva înainte. Din păcate, am băut amândoi prea mult de Anul Nou și lucrurile au scăpat de sub control de ambele părți. Am discutat despre asta în familie și ne-am cerut scuze reciproc”, a transmis Anne White.

Citiți și: Cristina Cioran şi Alex Dobrescu, scandal monstru pe stradă: „Te-ai dus cu ţăranca aia!”