Cristina Cioran şi Alex Dobrescu, scandal monstru pe stradă: „Te-ai dus cu ţăranca aia!”

În urmă cu câteva săptămâni Cristina Cioran anunța că s-a logodit cu tatăl fetiței sale, iar vestea despărțirii celor doi a zguduit lumea showbiz-ului românesc. Acum, cei doi au trecut la faza de atacuri reciproce.

04 ian. 2023, 10:02

Cristina Cioran a anunțat în urmă cu scurt timp că ea și tatăl copilului ei au luat-o pe drumuri separate. Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu nu se mai înțelegeau deloc, astfel că au decis să pună punct relației. În ultima perioadă, neînțelegerile între ei apăreau tot mai des. Deși a încercat să își salveze relația, vedeta și-a dat seama că nu va reuși să schimbe nimic.

Cristina Cioran a povestit cum a avut loc separarea dintre ea și Alex Dobrescu. De asemenea, vedeta a precizat că nu mai există nicio cale de împăcare. În momentul în care a început să vorbească despre tatăl fetiței sale, Cristina nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi.

„Totul era în regulă și dintr-odată ceva s-a întâmplat, ceva s-a schimbat, ceva s-a deteriorat, ceva a plesnit. Despărțirea asta nu a fost anunțată, ci pur și simplu au fost niște semne că lucrurile nu mai merg bine și la revedere. Deja mergeau din rău în mai rău, ca un cancer galopant, ca o tumoare malignă, care stătea să pocnească”, a mărturisit actrița, potrivit Spynews.ro.

Paparazzi site-ului de ştiri mondene au fost pe „urmele” Cristinei Cioran și ale lui Alex Dobrescu, iar cei doi au fost surprinși în ipostaze rare. Vedeta și fostul ei iubit au făcut un scandal de proporții în plină stradă. Iată cum a încercat bărbatul să o împace după ceartă!

Lovitură dură pentru Cristina Cioran! Ce interdicţie a primit de la Alex Dobrescu

În urmă cu câteva zile, Cristina Cioran mărturisea totul despre despărțirea de Alex Dobrescu, însă acum se pare că s-a întâlnit cu el. Cei doi au făcut un scandal în plină stradă, iar el a încercat după să o împace, scrie spynews.ro

În această zi, Alex Dobrescu a ieșit pe străzile din București cu un prieten bun de-al lui. S-au plimbat, au stat pe telefoane, iar Alex Dobrescu a vorbit cu cineva pe cameră, în timp ce prietenul lui a venit să-l pupe pe obraz.

La un moment dat, cei doi s-au întâlnit cu nimeni alta decât Cristina Cioran, care a ieșit în oraș alături de micuța ei. Au stat de vorbă, au făcut poze și, la un moment dat, au început să se certe. Din discuția lor a reieșit faptul că au fost la un restaurant de Revelion, dar s-au întâlnit împreună acolo. El s-ar fi dus însoțit de o femeie, iar vedeta i-a spus: „Te-ai dus cu țăranca aia!”. S-au mai certat puțin, după care ea s-a enervat, a luat fetița și a vrut să plece, însă s-a întors la acesta și au plecat împreună.

După cearta scandaloasă pe care au avut-o, Alex Dobrescu a încercat să o împace pe Cristina Cioran, astfel că a luat-o în brațe și a început să o pupe. Cei doi foști iubiți și prietenul lui Alex Dobrescu s-au mai plimbat pe străzile din București, după care au plecat la un restaurant celebru din Capitală. După ce au plecat de la restaurant, vedeta și fostul ei iubit și-au luat rămas-bun de la prietenul acestuia și apoi cei doi au plecat împreună.

Alex Dobrescu nu s-a lăsat așa ușor după ce el și Cristina Cioran au făcut scandal în plină stradă, astfel că el a încercat să o împace pe fosta lui parteneră. Bărbatul a îmbrățișat-o și a pupat-o, semn că își dorește să aibă o relație bună cu ea.

Citeşte şi: Cu cine s-a mutat Cristina Cioran după despărţire: „Am plecat de acasă, poate că trebuia să iau decizia de la primele semne”

Cristina Cioran a explicat că motivul despărțirii a pornit de la neînțelegerile care au apărut tot mai des în ultima perioadă, iar ea simțea că nu mai sunt pe aceeași lungime de undă. Totuși, Cristina nu exclude varianta unei împăcări pe viitor.

Întrebată dacă se gândește că se vor împăca la un moment dat, ea a răspuns: „Nu știu, nu îmi fac planuri acum, prioritatea mea este Ema, așadar o las cum a picat. Nu e nimic spectaculos, nu s-a întâmplat nimic extraordinar. O despărțire ca oricare alta”, a spus vedeta la Antena Stars.