Scandal incredibil înainte de Anul Nou. Un tânăr și-a snopit în bătaie bunicul, apoi i-a distrus mașina și i-a spart geamurile casei

Scandal de proporţii la Arad. Un bărbat de 29 de ani şi-a agresat bunicul, i-a distrus maşina şi i-a spart geamurile casei. Jandarmii au intervenit pentru calmarea agresorului.

31 dec. 2022, 16:59
Scandal incredibil înainte de Anul Nou. Un tânăr și-a snopit în bătaie bunicul, apoi i-a distrus mașina și i-a spart geamurile casei

Jandarmii arădeni au intervenit vineri seara, după un apel la 112, pentru aplanarea unui conflict între un tânăr şi bunicul său.

Citeşte şi: Accident grav, un tânăr de 21 de ani a murit între fiarele contorsionate chiar înainte de Revelion

“Ajunşi la faţa locului, jandarmii au constatat că este vorba despre un tânăr de 29 de ani care, după ce şi-a lovit bunicul, i-a distrus maşina şi, cu o bucată de fier, a spart geamurile casei. Tânărul era extrem de agitat, afirmând că, pe fondul consumului de alcool, s-a dus la bunicul său, un bărbat în vârstă de 60 de ani, şi din cauza unor neînţelegeri l-a lovit pe acesta, apoi a rupt oglinzile maşinii şi a spart parbrizul şi geamurile autovehiculului, dar şi ale casei.

Citeşte şi: Scene demne de filmele de groază într-un supermarket din Capitală! Îmbrâncit și amenințat cu cuțitul după ce a vrut să facă un bine: „Eram cu soția însărcinată. Am început să strig, m-a lovit în cap”

Tânărul avea răni pe faţă şi la mâna, declarând că a spart geamurile maşinii cu pumnul, iar atunci când l-a lovit pe bunicul său s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se cu capul de bordură”, a anunţat Jandarmeria Arad.