Bătaie într-un mall din Cluj. Tânăr bătut de paznici pentru că nu avea certificat verde VIDEO

Un tânăr fără certificat verde a fost bătut de paznici în mall. Incidentul s-a petrecut într-un centru comercial din Cluj. Se pare că bărbatul voia să intre în zona food court fătă certificatul de vaccinare.

21 oct. 2021, 23:42
Bătaie într-un mall din Cluj. Tânăr bătut de paznici pentru că nu avea certificat verde VIDEO

Bătaie într-un mall din Cluj. Scandalul a pornit după ce bărbatul a vrut să intre în zona cu restaurante a unui centru comercial din Cluj, fără să aibă asupra sa certificatul de vaccinare.

Bătaie într-un mall din Cluj. Tânăr fără certificat verde, bătut de paznici

Tânărul a sărit la bătaie în momentul în care paznicul nu a vrut să-l lase să intre în zona cu restaurante din mall. În acel moment, în ajutorul paznicului au intervenit alţi colegi, care l-au pus imediat la pământ pe tânărul recalcitrant.

”Era în zona food court, la intrare in food court. Baiatul a sărit la bătaie, fiindcă i s-a cerut certificat și nu a fost lăsat să intre. A venit un paznic de la PP Protect și împreună cu domnul în cămașă l-au lovit de mai multe ori. Dar totul a început din cauza băiatului. El a sărit la bătaie”, a spus un martor, potrivit stiridecluj.ro. 

Citeşte şi Un profesor de la Facultatea de Medicină din Cluj a murit după ce s-a aruncat de la etajul unui hotel

Bărbat dat jos din avion la Cluj pentru că nu a vrut să poarte mască. Motivul pentru care pasagerii au aplauda

Polițiștii de la aeroportul din Cluj-Napoca au dat jos din avion un bărbat care a refuzat să poarte masca de protecție. După ce nici personalul avionului, nici poliția nu au reușit să-l convingă să-și pună masca, oamenii legii s-au văzut nevoiți să-l coboare din avionul care pleca spre Londra, în aplauzele pasagerilor.

„În seara de 18 octombrie, cam în jurul orei 20.30, toată lumea era îmbarcată şi gata de pornire pentru zborul Ryanair spre Londra. Pilotul ne-a anunţat că vremea este nefavorabilă şi că probabil o sa avem întârzieri. Avionul părea gata de decolare, însă noi încă aşteptam. Nu eram foarte atent la ce se întampla, dar am văzut că două stewardese vorbeau mult cu o persoană aflata în primele locuri. Trec 10 minute, lumea îşi pierde răbdarea, iar un domn aflat în apropierea celor trei spune pe un ton răstit: Haideţi, dom-le, puneţi-vă masca, ţineţi un avion întreg pe loc!. Atunci am realizat ca avionul nu pornea din cauză că domnul respectiv refuza să poarte o mască”, a declarat un pasager din avion, Eric, pentru Cluj24.ro.

Citeşte şi Un medic din Cluj rupe tăcerea. Cât de grav, este de fapt, valul 4: ”Am avut pacienţi vaccinaţi la terapie intensivă!”. Greșeala pe care au făcut-o