Bătaie între doi lideri PSD după alegerile din Vrancea. Şi-au împărţit pumni într-un club din Focşani. UPDATE: Cătălin Răducanu a demisionat din funcția de șef al Cancelariei Prefectului Județului Vrancea

Scandal monstru după alegerile PSD Vrancea. Seful cancelariei prefectului a snopit în bătaie un fost deputat PSD. S-a întâmplat noaptea trecută într-un club din Focsani, iar de fată a fost si sotia celui agresat. Deputatul s-a dus direct la politia şi a depus plângere penală.

13 nov. 2022, 11:12
Bătaie între doi lideri PSD după alegerile din Vrancea. Şi-au împărţit pumni într-un club din Focşani. UPDATE: Cătălin Răducanu a demisionat din funcția de șef al Cancelariei Prefectului Județului Vrancea

Doi politicieni de la PSD Vrancea s-au luat la bătaie, sâmbătă noapte, într-un club din Focșani, la puțin timp după încheirea alegerilor din cadrul organizației judeţene. Este vorba despre fostul parlamentar Dragoș Bârlădeanu și șeful cancelariei prefectului, Cătălin Răducanu.

Fostul parlamentar Dragoș Bârlădeanu a povestit incidentul într-o postare pe Facebook, unde a şi anunţat că a depus plângere penală.

„Cu mare dezamăgire spun acest lucru plecând din sediul Poliției: ieșind în oraș la un club din Focșani, împreuna cu soția și prieteni foarte apropiați, am fost agresat fizic grav de către Cătălin Răducanu, consilierul principal al prefectului județului. Într-un conflict la care a luat parte și Roșu Bogdan, încercând să-l aplanez, Răducanu Cătălin (cunoștință de-a mea de 43 de ani) a sărit pe mine cu pumnii dându-mă jos din picioare. Nu m-aș fi așteptat niciodată! Urât de tot! Am făcut plângere penală cu martori și mi s-a eliberat certificat medico-legal! Sunt ferm convins că Poliția și organele de urmărire penală își vor face datoria! Doamne ajută pentru toată lumea!”, a scris Dragoş Bârlădeanu pe Facebook.

Citeşte şi: Mihai Tudose, savuros în fieful lui Marian Oprişan: „Hai să fim sinceri: v-aţi certat de v-aţi sfâşiat”

În urma incidentului din club, Cătălin Răducanu și-a scris demisia din funcția de șef al Cancelariei Prefectului Județului Vrancea. Decizia sa de a demisiona a fost acceptată de prefectul Nicușor Halici, care este şi noul șef al PSD Vrancea.

„Cei doi riscă excluderea. Nu m-am mai confruntat, mă confrunt acum, din păcate, era bine să nu ne confruntăm niciodată cu un astfel de gest regretabil, ca să fie fără echivoc și reacția mea și atitudinea față de astfel de, hai să spune, chiar dacă sunt omenești într-o anumită măsură, dar nu mai corespund nivelului de civilizație și anului în care trăim”, a spus Nicușor Halici într-o reacție telefonică la Digi24.

Citeşte şi: O tânără din Vrancea a murit într-un accident grav de mașină: „Un suflet atât de bun, nu trebuia să părăsească această lume”

Poliția Municipiului Focșani a confirmat incidentul din seara de sâmbătă și că a primit o plângere penală de la fostul deputat Dragoș Bârlădeanu. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru care se fac cercetări cu privire la infracțiunile de lovire și alte violențe.

„În cursul nopții trecute, Poliția Municipiului Focșani a fost sesizată direct (prin plângere) de către un bărbat, de 43 de ani cu privire la faptul că, în timp ce se afla în fata unui restaurant din municipiul Focșani, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost lovit de către un alt bărbat, de aceeași vârstă. În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Județene, inspector principal Paula Enache, într-un răspuns pentru Ziarul de Vrancea.