Mihai Tudose, savuros în fieful lui Marian Oprişan: „Hai să fim sinceri: v-aţi certat de v-aţi sfâşiat”

La conferinţa de alegeri a PSD Vrancea Nicuşor Halici a fost ales preşedinte al organizaţiei judeţene. Marian Oprişan a fost marele absent al conferinţei.

12 nov. 2022, 20:44
Mihai Tudose, savuros în fieful lui Marian Oprişan: „Hai să fim sinceri: v-aţi certat de v-aţi sfâşiat”

Europarlamentarul Mihai Tudose le cere membrilor PSD să le explice alegătorilor „teoria votului util”: „bă ţi-o place de nu ştiu cine, dar aia cu plăcutul, te mai duci de Crăciun, de anul nou, dacă-ţi place foarte tare, poate te duci într-un weekend. Dar pentru viaţă, pentru a face ceva şi pentru a fi bine, bă, social-democraţia, totuşi, hai să nu mai facem experimente cu viaţa noastră (..) Spuneţi-le că avem exemple şi am demonstrat în ultimii 20-30 de ani că suntem singura soluţie pentru această ţară”, a spus europarlamentarul PSD.

Marcel Ciolacu, atac la PNL şi Klaus Iohannis: „Nu am intrat pe uşa din dos la guvernare, am câştigat alegerile. Se vede diferența dintre miniștrii PSD și ceilalți”

”După ce vă uniţi dumneavoastră toţi aşa şi faceţi, în sfârşit, o echipă care să funcţioneze aici, la Vrancea, să începeţi să spuneţi oamenilor, mai pe româneşte aşa, ceea ce în cărţile alea foarte intelectuale scrie teoria votului util. Adică, bă ţi-o place de nu ştiu cine, dar aia cu plăcutul, te mai duci de Crăciun, de anul nou, dacă-ţi place foarte tare poate te duci într-un weekend. Dar pentru viaţă, pentru a face ceva şi pentru a fi bine, bă, social-democraţia, totuşi, hai să nu mai facem experimente cu viaţa noastră! (…) Spuneţi-le că avem exemple şi am demonstrat în ultimii 20-30 de ani că suntem singura soluţie pentru această ţară, că poate, peste ani şi ceilalţi colegi, cu ghilimele sau fără, din politică, vor reveni la sentimente mai bune. Dar astăzi PSD-ul este singura soluţie pentru România. Asta trebuie să faceţi cu toţii!”, le-a spus Mihai Tudose celor de la PSD Vrancea sâmbătă după amiază, în conferinţa de alegeri a filialei judeţene.

Marius Budăi: „Politicienii de dreapta spuneau că nu se pot majora pensiile cu 10%, iar acum licitează cu sărăcia oamenilor, cu nevoile părinţilor şi bunicilor noştri”

El le-a transmis delegaţilor de la PSD Vrancea că au fost membri a unei „organizaţii-fanion”, dar că nu mai sunt. „Hai să fim sinceri: v-aţi certat de v-aţi sfâşiat. Am o vagă impresie că nici acuma nu v-aţi potolit foarte tare, că în spate aşa, se mai aude câte un cuţit între două coaste”, a adăugat Tudose.

La conferinţa de alegeri a PSD Vrancea Nicuşor Halici a fost ales preşedinte al organizaţiei judeţene. Fostul preşedinte al filialei judeţene Marian Oprişan nu a participat la conferinţă nici măcar în calitate de delegat. Marcel Ciolacu a explicat, ulterior într-o conferinţă de presă, răspunzând unor întrebări, că Oprişan i-a spus, într-o discuţie la telefon, că nu poate participa.