Bătaie între jucătoare, în tenis. O rusoaică şi-a luat la bătaie adversara, acuzând-o că flirtează cu supervizorul

Jucătoarea rusă de tenis Ekaterina Bichkova, fostă ocupantă a locului 66 WTA, a primit o suspendare de 18 luni după ce și-a luat la bătaie adversara.

01 mart. 2021, 17:35
Bătaie între jucătoare, în tenis. O rusoaică şi-a luat la bătaie adversara, acuzând-o că flirtează cu supervizorul

Incidentul, care a fost ţinut secret până acum, s-a petrecut pe 26 octombrie 2015, după ce Bichkova a pierdut un meci controversat la turneul ITF de 100.000 de dolari disputat la Nanjing (China). Chiar sportiva care a fost suspendată a fost cea care a făcut dezvăluirile, ea recunoscând că şi-a luat la bătaie adversara, după o partidă de tenis.

Ea a povestit că adversara sa, jucătoarea slovacă Kristina Kucova, a acuzat crampe musculare în setul decisiv, fapt pentru care a beneficiat de un time out medical. Conform regulamentului însă, nu poți chema fizioterapeutul pentru așa ceva. Totodată, nu ai dreptul să întrerupi meciul și să stai întinsă pe teren timp de cinci minute. Dar supervizorul a venit, totuși, acordându-i un time out medical.

Citeşte şi DRAMA IMENSĂ a tenismenului care a jucat 270 de meciuri şi le-a pierdut pe TOATE. De ce nu se retrage

Kucova a câștigat în cele din urmă cu 5-7, 7-6(1), 6-3, iar scandalul a izbucnit după meci! Bychkova a mers în biroul supevizorului pentru a cere explicații, dar l-a surprins pe acesta râzând și discutând cu slovaca. Ekaterina a acuzat-o pe Kristina că flirtează cu oficialul și că a fost favorizată de acesta în timpul meciului. Apoi, a tras-o de păr şi a lovit-o în faţă.

Îmi era clar că flirta cu ea, apoi am ieșit afară să mă calmez. După minute bune, această ‘frumusețe’ trece zâmbitoare pe lângă mine. Am văzut negru în fața ochilor și am sărit la bătaie. După două zile, supervizorul mi-a comunicat că totul a fost înregistrat pe o cameră de supraveghere. Episodul s-a întâmplat în exteriorul unui hotel care se afla în apropiere, nu cel oficial al turneului”, a povestit Ekaterina Bichkova, citată de puntodebreak.com.

Citeşte şi Schimbare de look pentru Sorana Cîrstea dupa Australian Open 2021. Imaginea super sexy cu care şi-a delectat fanii FOTO