Schimbare de look pentru Sorana Cîrstea dupa Australian Open 2021. Imaginea super sexy cu care şi-a delectat fanii FOTO

Sorana Cirstea (30 de ani, locul 67 WTA) a revenit in tara dupa primul turneu de Grand Slam din 2021, Australian Open, acolo unde a ajuns pana in turul al treilea, dupa ce a eliminat o mare favorita, pe cehoaica Petra Kvitova.

23 feb. 2021, 08:40
Schimbare de look pentru Sorana Cîrstea dupa Australian Open 2021. Imaginea super sexy cu care şi-a delectat fanii FOTO
Sorana Cîrstea

Schimbare de look pentru Sorana Cîrstea dupa Australian Open 2021. Sorana Cirstea traverseaza o perioada fericita a carierei, iar acest lucru se poate vedea si prin tonusul pozitiv pe care il transmite in exterior. In aceasta ordine de idei sta si ultima sa postare de pe retelele sociale, Sorana Cirstea delectandu-si admiratorii cu o imagine sexy.

Schimbare de look pentru Sorana Cîrstea dupa Australian Open 2021

Sportiva a tinut neaparat sa-si faca o schimbare de look in ceea ce priveste coafura si machiajul, drept pentru care a facut o vizita la un salon de infrumusetare, rezultatul fiind unul care i-a atras o sumedenie de aprecieri pe Instagram.

Sorana Cîrstea relaţie amoroasă tumultoasă! A fost cerută în căsătorie de miliardarul care a divorţat în urmă cu câteva luni

Sorana Cîrstea, numărul 75 în lume, şi-a oficializat relaţia cu fiului lui Ţiriac, în vârstă de 43 de ani, care a divorţat acum câteva luni. Din moment ce acesta a cerut-o deja în căsătorie, vestea că cei doi formau un cuplu încă de când miliardarul era căsătorit s-a aflat repede. Ion Alexandru a divorțat recent de soţia sa, Ileana Lazariuc, alături de care a avut o căsnicie de 10 ani. În trecut, Sorana Cîrstea a avut o relație cu columbianul Santiago Giraldo, din 2014 până în 2017. Sud-americanul, acum în vârstă de 32 de ani, este tenismen profesionist, momentan aflat pe locul 295 în topul ATP.