Bătaie între o soţie înşelată şi amantă la Maternitatea Filantropia! Scene demne de Hollywood în buricul Capitalei

Scene desprinse din filmele hollywoodiene s-au petrecut în faţa maternităţii Filantropia din Capitală. Protagoniste, două femei care făceau parte dintr-un triunghi amoros.

04 aug. 2022, 10:47
Bătaie între o soţie înşelată şi amantă la Maternitatea Filantropia! Scene demne de Hollywood în buricul Capitalei

Bătaie între soţie şi amantă la Filantropia. Bătaia s-a petrecut în buricul târgului, astfel că la ea au asistat oripilaţi atât trecători, cât şi pacientele maternităţii. Bărbatul care a furat inimile celor două femei lucrează ca agent de pază la Maternitatea Filantropia. Soţia înşelată a decis că a venit momentul să-şi facă dreptate de una singură, astfel că a pus la cale un plan de atac asupra amantei, potrivit România TV.

Citeste si Bătaie în trafic, la Galaţi. Un şofer a spart cu o bordură geamurile altei maşini, scandalagiii au fost săltaţi de poliţie VIDEO

Bătaie între soţie şi amantă la Maternitatea Filantropia din Capitală

Nevasta a venit de acasă „înarmată” cu o pungă cu excremente. A urmărit-o pe femeie la ora la care ştia că aceasta îi vizitează soţul la locul de muncă, iar în momentul în care femeia s-a apropiat de spital, nevasta înşelată a sărit pe ea, a bătut-o şi a târât-o până în faţa spitalului. Aici, i-a smuls hainele de pe ea, după care a acoperit-o cu excremente.

Alertată de martori, poliţia a venit imediat la faţa locului. Victima a făcut plângere la secţia 14, iar poliţiştii au demarat o anchetă.

Citeste si Bătaie cu bâte şi topoare în Gura Humorului după o poveste de dragoste cu final nefericit