Bătaie între spectatori la concertul lui David Guetta de la Untold. VIDEO

La Untold 2022, s-a lăsat şi cu cereri în căsătorie, dar şi cu bătăi. Mai mulți tineri s-au luat la bătaie în dreptul scenei principale, chiar sub privirile DJ-ului David Guetta.

07 aug. 2022, 18:08
Bătaie între spectatori la concertul lui David Guetta de la Untold. VIDEO

Mai mulți spectatori și-au împărțit pumni și palme, după cum se vede în imaginile postate de mai mulţi utilizatori pe reţelele sociale. Polițişti au declarat că nu au primit nicio plângere legată de acest conflict, cu toate acestea au deschis o anchetă.

În urma verificărilor nu a fost identificată vreo sesizare cu privire la incidentul din imagini, iar până în prezent nu s-au formulat plângeri„, se arată în comunicatul Poliției.

Din fericire, altercația s-a încheiat rapid şi nu au existat persoane vătămate.

Activitățile de prevenire antidrog  au continuat și în cea de-a treia zi de festival, aproximativ 4.500 de persoane fiind informate despre prevenirea și reducerea riscurilor asociate consumului de droguri.

Citeste si Încă o cerere în căsătorie la Untold. Doi artişti s-au logodit pe scenă, în faţa a aproape 100.000 de spectatori

În zona infopoint-ului antidrog, dar și pe întreg perimetrul festivalului, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog au oferit participanților informații cu privire la serviciile acordate de Agenția Națională Antidrog, atât pe plan local, cât și la nivel național, dar şi informaţii referitoare la efectele negative și riscurile pe care le implică consumul de droguri.

În vederea conștientizării tinerilor cu privire la pericolele la care se expun prin consumul de droguri, au avut loc demonstrații privind efectele diferitelor substanțe psihoactive asupra creierului, prin folosirea ochelarilor speciali care distorsionează realitatea, respectiv un tip de ochelari care simulează starea de deteriorare produsă de alcool, atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte, și un alt tip de ochelari care simulează efectele consumului de droguri.

Un elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație a survolat zona cu misiunea de a monitoriza şi transmite în timp real datele necesare pentru buna desfăşurare a acestui eveniment.

Citeste si Primarul Emil Boc şi ministrul Internelor Lucian Bode, împreună la Festivalul Untold – VIDEO

În ziua a treia a festivalului, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au aplicat 34 amenzi în valoare de 30.345 lei și 19 avertismente, iar jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca au aplicat 10 amenzi în valoare de 3.700 lei și 3 avertismente.

În ceea ce privește prevenirea și combaterea consumului ilicit de droguri, prin măsurile active de verificare, au fost oprite din a participa la festival 49 persoane, identificate având asupra lor substanțe interzise la deținere, iar 11 persoane au fost depistate conducând sub influența substanțelor psihoactive.