Bătaie la concertul Carla’s Dreams: „Au început să îi lovească cu pumnii, cu bastoanele și cu spray paralizant în ochi” VIDEO

Bătaie la concertul Carla’s Dreams, într-un club de fițe din Iași. Vineri seara, un grup de tineri au trecut prin momente cumplite, după ce agenţii de pază ai clubului i-au agresat. În acea seară, invitat special în club a fost Carla’s Dreams.

27 sept. 2021, 10:35
Bătaie la concertul Carla’s Dreams: „Au început să îi lovească cu pumnii, cu bastoanele și cu spray paralizant în ochi” VIDEO
Bătaie la concertul Carla’s Dreams

Bătaie

la concertul Carla’s Dreams. Totul a plecat de la faptul că un tânăr și-a condus iubita până la toaletă. După ce femeia ar fi intrat, el a rămas afară să o aștepte, deoarece aceasta nu se simțea bine.

În zona toaletelor pentru femei se află o zonă în care stau invitații speciali. Agenții de pază au crezut că bărbatul care stătea în zona respectivă stă intenționat, pentru a interacționa cu invitatul din seara respectivă. De acolo lucrurile au degenerat. (Vezi AICI video-ul)

Citeşte şi: Carla’s Dreams, jurat la Pro TV! La ce emisiune va apărea artistul

Bătaie la concertul Carla’s Dreams

În noaptea de 25.09.2021, în incinta clubului  am fost tratați foarte urât, iar agresivitatea și limbajul vulgar au fost pe plan primordial. Totul a început cu o discuție între domnul de la securitate și iubitul meu, în care iubitul meu îi explica domnului de la pază că stă cu mine pentru a fi sigur că sunt bine și nu leșin, deoarece cu câteva zile înainte leșinasem.

Iubitul meu i-a explicat domnului de la pază că nu intră cu mine în baie, doar că mă așteaptă pe hol. Domnul a început să îi vorbeasca urât și să îl împingă către ieșire, chemând mai mulți domni de la securitate.

După câteva minute de discuții am plecat la masa noastră, unde totul era strâns, deși noi nu consumasem nici jumătate din ce comandasem. După ce ni s-a adus nota forțat, fără cererea noastră, am fost scoși afară ca niște criminali și agresați.

De la bun început, când ne-au dus în stradă, pe iubitul meu și fratele său au început să îi lovească cu pumnii, cu bastoanele și cu spray paralizant în ochi, deși noi am fost foarte calmi și nu i-am agresat în niciun mod.

După ce le-au dat cu spray paralizant, au plecat vorbind vulgar și râzând. În urma acestui conflict, iubitului meu i-au smuls lanțul de aur de la gât, nefiind înapoiat, iar fratelui său – brățara. Iubitul meu are diverse urme pe corp de la baston, pumni etc.”, a declarat tânăra, potrivit Bzi.ro.