BĂTAIE la finalul meciului Dinamo-Astra

Dinamo a învins Astra Giurgiu, scor 2-0. Finalul meciului a fost unul tensionat. Pe culoarul spre vestiar, portarul Dani Coman l-a lovit cu capul în gură pe mijlocaşul Valentin Lazăr, scrie dolcesport.ro. Apoi, mai mulţi jucători au sărit la bătaie, fiind nevoie de intervenţia agenţilor de securitate.

RomaniaTV.net
20 apr. 2014, 14:00
BĂTAIE la finalul meciului Dinamo-Astra

Portarul Astrei, Dani Coman, şi mijlocașul dinamovist Valentin Lazăr au avut o scurtă altercaţie şi în prima repriză, când dinamovistul a fost aproape să-l accidenteze pe portar atacând prin alunecare o minge.

La sfârșitul partidei Dinamo – Astra Giurgiu, portarul Dani Coman l-a lovit cu capul în gură, pe culoarul de la vestiar, pe mijlocașul Valentin Lazăr.

Cristi Bobar, directorul sportiv al roş-albilor, a confirmat incidentul petrecut la vestiare.

„Sperăm ca observatorii să aibă acces la camerele video şi să vadă ce s-a întîmplat. A fost o îmbrînceală pe culoar şi Coman l-a lovit pe Lazăr, din ce am înţeles, eu n-am văzut foarte bine”, a spus Bobar la Digi Sport.

Stefan Barboianu, mijlocasul lui Dinamo, a spus: „Da, au fost niste schimburi la vestiare, Vali Lazar si Coman s-au contrat in timpul meciului”, in timp ce Valentin Lazar, vizibil nervos, l-a trimis pe Coman la wrestling: „Sa-i facem un contract, sa-l vedem la wrestling”.

Jucatorii Astrei au fost escortati de bodyguarzi pana la autocar.

Dinamo a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), formaţia Astra Giurgiu, într-un meci contând pentru etapa a 28-a a Ligii I.