Bătaie la morga, pe trupul nigerianului Henry. Cadavrul a fost ridicat de 8 bărbaţi

Între rudele fotbalistul nigerian Henry, mort pe data de 5 august pe terenul de fotbal, şi jucătorii formaţiei Delta Tulcea s-a iscat un conflict violent la IML, iar fotbalistul Mansour, fost coechipier cu victima, a fost bătut crunt.

RomaniaTV.net
03 sept. 2012, 13:33
Bătaie la morga, pe trupul nigerianului Henry. Cadavrul a fost ridicat de 8 bărbaţi

29 de zile a stat corpul neînsufleţit al nigerianului Henry Chinonso la morga Insititului de Medicină Legală, în cele din urmă el fiind ridicat de acolo, însă în urma unui imens scandal, în care mai multe persoane s-au bătut pentru trupul fotbalistul. După cum scrie gsp.ro, 8 bărbaţi de culoare au mers în această după-amiază la IML, au luat cadavrul, l-au urcat într-o dubiţă şi au plecat cu el.

Tot luni după-amiază au sosit la IML şi jucătorii formaţiei Delta Tulcea au venit să aprindă o lumânare pentru fostul lor coleg, iar între cei opt bărbaţi şi fotbalişti s-a iscat un conflict violent, iar Mansour, de la Delta Tulcea, a fost bătut crunt. Se pare că barbaţii care l-au agresat pe Mansur i-ar fi reproşat anumite declaraţii date după decesul lui Henry. Mansour este nigerian ca şi victima.

Se pare că bărbaţii care au ridicat cadavrul de la IML sunt rude ale fotbalistului decedat, însă printre ei nu se regăseşte şi fratele lui Henry, care va sosi în România marţi dimineaţa. Până atunci, cadavrul va rămâne la capela Cimitirului .