BĂTAIE LA ŞCOALĂ. Un elev a leşinat după ce a fost lovit cu un scaun în cap VIDEO

Încă un incident grav într-o şcoală din România. După ce un elev a murit la Filiaşi în urma unei bătăi în şcoală, un alt copil a fost luat de SMURD din aceeaşi cauză în Mehedinţi. Băiatul a fost lovit cu un scaun în cap în timpul unei altercaţii cu un coleg de clasă şi a leşinat. Incidentul s-a petrecut într-un liceu din Drobeta Turnu Severin, în timpul pauzei, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
17 mai 2012, 08:47
BĂTAIE LA ŞCOALĂ. Un elev a leşinat după ce a fost lovit cu un scaun în cap VIDEO

Elevul leşinat învaţă la Colegiul Tehnic „Decebal” din Drobeta Turnu Severin şi a fost transportat la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin. Potrivit cadrelor medicale, băiatul este conştient, urmând să fie supus unor investigaţii medicale.

Stelea Ciubotea, medicul de la cabinetul şcolar, a declarat la România TV că şcoala avea elevul în evidenţă pentru spasmofilie şi suspiciune de astm bronşic.

„Am constatat că trebuie să vină şi ambulanţa şi am sesizat şi poliţia. Un echipaj de poliţie este la faţa locului şi ia declaraţii de la cei patru copii implicaţi în incident. Am vorbit cu medicul de la urgenţă. Copilul este sensibil, are şi spasmofilie şi astfel de stări emoţionale îi declanşează o criză. Copiii s-au jucat cu un spătar de scaun în pauză. Copilul nu are probleme grave şi totul este în anchetare”, a declarat Florentina Vaslavek, directoarea şcolii.

Potrivit directorului liceului, la faţa locului a ajuns şi Poliţia pentru a face cercetări în acest caz.

Acesta este cel de-al doilea caz grav de violenţă în şcoală de săptămâna aceasta.

Un elev de clasa a 7-a a murit miercuri la spital după ce s-a îmbrâncit cu un coleg. Tragedia s-a întâmplat la o şcoală din Filiaşi, judeţul Dolj.