Bătaie pe spirt într-un supermarket din Constanţa. „Ia tot baxul! Filmaţi, vă rog frumos!”

Imagini inedite, surprinse într-un supermarket din Constanţa. Oamenii s-au îmbulzit pentru a cumpăra cât mai multe sticle cu spirt, de teama de epidemiei de coronavirus. Unii chiar s-au îmbrâncit pentru a pune mâna pe cât mai multe baxuri cu alcool sanitar. 

RomaniaTV.net
12 mart. 2020, 12:01

A fost agitaţie într-un supermarket din Constanţa, pe raioul unde se vinde alcool sanitar. Speriaţi din cauza epidemiei de coronavirus, oamenii au cumpărat cât mai multe sticle de spirt, folosit pentru a dezinfecta mâinile.

În imagini se vede cum constănţenii au luat cât mai multe baxuri cu spirt, cam cât au putut cuprinde cu braţele.

Adrian Streinu-Cercel, directorul Spitalului Matei Balș, a făcut câteva precizări în legătură cu dezinfectanţii care ne apără de coronavirus. Deşi până acum s-a zis că spirtul este un foarte bun dezinfectant, profesorul ne atrage atenţia şi spune că acesta nu foloseşte la nimic. 

Citeşte şi: Pandemie CORONAVIRUS. Adrian Streinu-Cercel: Spirtul nu e un bun dezinfectant, nu foloseşte la nimic

Medicul Adrian Streinu-Cercel a explicat spirtul medicinal nu foloseşte la nimic, precizând că trebuie utilizate substanţe biocide. De asemenea, renumitul medic susţine că tratamentul cu vitamina C este un fake news şi că tratamentul cel mai bun este prevenţia.

Citeşte şi: Adrian Streinu-Cercel vă învaţă cum să vă protejaţi de coronavirus VIDEO