Batman, în lacrimi la MTV Movie Awards. Vezi ce l-a făcut să plângă

Actorul Christian Bale, care i-a dat viaţă lui Batman în ultimele filme ale lui Christopher Nolan, s-a abţinut cu greu să nu izbucnească în plâns la gala MTV Movie Awards, de duminică seară. Lacrimile lui Bale au fost pentru regretatul Heath Ledger, care l-a interpretat pe Joker în primul film din trilogie.

RomaniaTV.net
04 iun. 2012, 18:40
Batman, în lacrimi la MTV Movie Awards. Vezi ce l-a făcut să plângă

Momente emoţionante la gala MTV Movie Awards. Aflat pe scenă cu Jpseph Gordon-Levitt şi Gary Oldman, actorul Christian Bale, nu şi-a putut stăpâni lacrimile în timp ce prezenta un montaj cu scene în care apărea şi Heath Ledger interpretându-l pe Joker în filmul Dark Knight (2008), al doilea din trilogia Dark Knight, regizată de Christopher Nolan.

În timp ce privea imaginile cu bunul său prieten, Bale a fost vizibil emoţionat, iar la finalul proiecţiei a avut nevoie de secunde bune pentru a se aduna în momentul în care trebuia să-l prezinte pe regizorul Nolan. Cu ochii scăldaţi în lacrimi şi cu vocea gâtuită, actorul de 38 de ani a privit pentru scurt timp podeaua, înainte de a îngăima: „E grozav să-l vedem pe Heath Ledger acolo sus”. Momentul la fost urmat de ropote de aplauze, timp folosit de Bale pentru a se reculege.

Heath Ledger şi Christian Bale s-au împrietenit la cataramă în timpul filmărilor pentru Dark Knight. Interpretul lui Batman a fost foarte afectat de moartea lui Ledger, survenită pe 22 ianuarie 2008.

Heath Ledger avea 28 de ani şi a murit după ce a luat, accidental, o supradoză de medicamente, care includea calmante, somnifere şi pilule împotriva anxietăţii. Catalogat drept un actor „frumuşel” şi cam atât, în ciuda luptei sale permanente de a demonstra contrariul, Ledger a muncit ca un nebun pentru personajul The Joker, din filmul Dark Knight. A ajuns să aibă o mulţime de probleme. Suferea de insomnie şi a început să ia pastile pentru a putea dormi, însă nici asta nu-l ajuta prea mult. Cu sistemul imunitar afectat şi de lipsa de odihnă, şi de condiţiile în care era uneori nevoit să filmeze, Ledger a avut nevoie şi de tratament cu antibiotice şi analgezice. Pe lângă toate acestea, el a început să ia şi pastile împotriva anxietăţii, iar un amestec din toate acestea i-a fost fatal.