Bătrân cu handicap lovit de o maşină în Călăraşi. Şoferul neatent a fugit de la locul accidentului VIDEO

Imagini revoltătoare au fost surprinse de camerele de supraveghere în comuna Belciugatele. Un bătrân cu handicap locomotor care se deplasa cu ajutorul unui cărucior a fost lovit de un şofer neatent. Pe imagini se observă cum victima este scoasă de doi consăteni pe marginea drumului, timp în care şoferul a părăsit locul accidentului.

RomaniaTV.net
31 iul. 2016, 07:19
Bătrân cu handicap lovit de o maşină în Călăraşi. Şoferul neatent a fugit de la locul accidentului VIDEO

Momentul în care bărbatul este lovit de maşina care rula cu spatele a fost surprins de camera de supraveghere montată într-o intersecţie din satul Măriuţa. 

Pe imagini se observă cum minute-n şir şoferul vinovat îşi face de lucru la volan în vreme ce victima e ajutată de câţiva vecini să ajungă pe şanţul de la marginea drumului. Şoferul a părăsit apoi locul accidentului. Bătrânul a fost dus de o ambulanţă la spitalul din Lehliu Gară.

Mai mult, viceprimarul comunei Belciugatele vorbeşte despre presiuni făcute de şoferul vinovat pentru muşamalizarea accidentului.

„Nu i s-a făcut niciun tratament, nimic. I s-a dat un diagnostic, ar trebui să-i fie amputat piciorul, o să fie trimis la un spital din Bucureşti. El era tot timpul presat de personalul de la spitalul Lehliu să plece acasă, că n-are nimic. Lucrul acesta se pare că este ca un demers făcut de cel care a făcut acest accident, să nu i se dea acestei persoane mai multe zile de spitalizare”, a spus GABRIEL GURLUI, Viceprimarul comunei Belciugatele, potrivit România TV.

Şoferul s-a ales cu dosar penal.

Citeşte şi Accident grav în Vrancea. Doi bărbaţi au murit, iar alte trei persoane au fost rănite grav