Bătrâna batjocorită la spitalul din Craiova a murit. Rudele acuză infirmierele că au lăsat- să se chinuie cu piciorul amputat pentru că „nu sunt plătite să care 100 de kilograme”

Caz revoltător la Spitalul Județean din Craiova unde o femeie de 84 de ani din a murit. Rudele femeii acuză că a fost batjocorită de infirmiere, care au lăsat-o să se chinuie pentru că "nu sunt plătite să care 100 de kilograme".

25 nov. 2022, 13:00
Bătrâna batjocorită la spitalul din Craiova a murit. Rudele acuză infirmierele că au lăsat- să se chinuie cu piciorul amputat pentru că „nu sunt plătite să care 100 de kilograme”

Bătrâna era internată la Spitalul de Urgență Craiova. Îi fusese amputat un picior, iar la câteva zile după operaţie trebuia să facă un EKG. Din păcate, infirmierele unității medicale au batjocorit-o pe bătrână spunând că nu sunt plătite să o care.

Citeşte şi: Vouchere sociale pentru cozonacul de Crăciun. Câţi bani dă primăria pentru românii cu venituri modeste

Au încercat să o dea jos, să o pună pe un scaun. Bunica spune că ar fi scapăt-o pe jos și ele vorbeau urât doar ca să încerce să se ridice singură.

Au chemat un asistent. L-au chemat să o ridice, ele au zis că nu pot să ridice 100 de kg.

Alt șoc, au luat-o de pe targă și au aruncat-o în pat ca pe un sac de gunoi„, a mărturisit nepoata femeii, potrivit Antena3.

Citeşte şi: Atitudine scandaloasă a directorului spitalului din Rovinari după ce două asistente s-au filamt în timp ce se distrau pe ritmuri de manele în timpul programului

La o zi după ce nepoata ei a vorbit despre batjocura la care era supusă bătrâna de către infirmiere, bătrâna a murit.

După incident, nepoata bătrânei a depus plângere la conducerea spitalului, care a anunţat că face verificări. Deocamdată, nu a fost anunţată nicio concluzie a anchetei.