Bătrână de 84 de ani, ucisă în propria casă. Femeia a fost găsită cu capul strivit şi gâtul rupt

O bătrână de 84 de ani, din localitatea vasluiană Băceşti, a fost ucisă de două persoane căutate încă de poliţişti, femeia fiind găsită în locuinţa sa sub un morman de haine, cu capul strivit, gâtul rupt şi numeroase lovituri pe corp, informează Mediafax.

RomaniaTV.net
19 nov. 2012, 19:10
Bătrână de 84 de ani, ucisă în propria casă. Femeia a fost găsită cu capul strivit şi gâtul rupt

Potrivit primelor informaţii oferite de către anchetatori, descoperirea a fost făcută de către o vecină de-a bătrânei, care a observat lumină în casa femeii în plină zi, lucru ce i s-a părut suspect.

Cadavrul bătrânei era ascuns sub un maldăr de haine, iar întreaga locuinţă era răvăşită. În aceste condiţii, una dintre pistele pe care merg anchetatorii este jaful, femeia fiind lovită cu sălbăticie pentru a spune unde-şi ţine ascunse economiile.

„Moartea a fost una violentă, victima având capul sfărâmat, gâtul rupt şi numeroase leziuni pe corp. În urma necropsiei, au fost descoperite echimoze şi în zona genitală astfel încât nu este exclus să se fi încercat şi violarea femeii. Există doi suspecţi în acest caz, căutaţi de către poliţişti”, a declarat, luni, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Alice Ruja.

Anchetatorii nu au găsit, deocamdată, nici arma crimei, procurorii refuzând să spună cu ce obiect a fost omorâtă bătrâna pe motiv că ar putea influenţa derularea anchetei.