Bătrână surprinsă de un poliţist în timp ce căra un buştean din pădure. Gestul emoţionant făcut de omul legii

O bătrână din Maramureş a fost surprinsă de un poliţist în timp ce căra un buştean găsit în pădure. Omul legii a fost impresionat de bunica ce ducea lemnul acasă, pentru a avea cu ce face focul.

10 nov. 2021, 13:43
Bătrână surprinsă de un poliţist în timp ce căra un buştean din pădure. Gestul emoţionant făcut de omul legii

Bătrână surprinsă de un poliţist în timp ce căra un buştean din pădure. Este vorba despre o femeie din localitatea Petrova, judeţul Maramureş.

Bătrână surprinsă de un poliţist în timp ce căra un buştean din pădure

Pe o ploaie mocănească, femeia se chinuia să care cu un cărucior un buştean pe care îl găsise în pădure. Un poliţist aflat în timpul liber a văzut-o pe bătrână şi s-a oferit să o ajute să transporte. Fiind impresionat de bătrânică, bărbatul i-a promis că îi va mai aduce câteva lemne pentru la iarnă.

Citeşte şi Ajutorul de încălzire. Câți români au depus până acum actele la primării ca să primească subvenția de la stat

„Spre sfârșitul vieții și al toamnei, o bunică încearcă să supraviețuiască pregătindu-se de iarna grea ce se anunță. Aflat în timpul liber, agentul de poliție de frontieră Alin Popan, membru al Sindicatului #DECUS, întâmplător a „identificat-o” și a ajutat-o să transporte creanga până la căsuță.

Un gest lăudabil, ca de la om la om. Frigul deja a venit pe plaiurile maramureșene, motiv pentru care facem o solicitare publică: cine o poate ajuta, cu un braț de lemne, cu alimente, sau haine călduroase, bunicuța locuiește în com. Petrova, la intrare dinspre Hera, pe partea stângă.
Felicitări colegului nostru!”, au transmis membrii Sindicatului DECUS, pe pagina de Facebook.

Gestul poliţistului nu a trecut neobservat de internauţi.

„Bunul Dumnezeu să vă răsplătească celor care ajutați pe cei singuri și neajutorați!”, „Mare om…Doamne ajuta!”, „Cinste!, Unii încă îi mai respectă bătrâni noștri care au ridicat și au muncit pentru Romania”, sunt doar câteva comentarii.

Citeşte şi Un bărbat bea bere pe capota unei mașini, la 120 de km/h. Imaginile au devenit virale